bsnrd
Mayıs 2018 ah kanayan yaram😔 tam 24 saat boyunca sancı çekip 8 cm açıklıkla zorunlu sezaryene alındım… Erken yatış verdiler, suyuma çok erken müdahale ettiler, doğum baslamadigi halde suyu kendileri patlatip beni defalarca ıkındırdılar resmen kobay olarak kullanıldım iş bilmeyen ebe, hemsire yuzunden, ilgi, alaka sıfır, sonunda o stres ve saatler süren sancının acısıyla açılmam durmuş bebek ilerlemiyormuş(ilerlemez tabi anneyi o saate kadar aç, bebeği amniyosıvısız bıraktılar) ve sonuç zorunlu sezaryen. Bu süre içerisinde ailemi bilgilendirmediler onlar doğumhane önünde tam 24 saat benden bi haberdiler, o kadar üzgünüm ki… Üstelik bana sorma gereği duymadan genel anestezi ile sezaryen oldum ilk gebeliğim… Darıca Farabi Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ünitesi bazı ebe ve hemşireler size hakkımı asla helal etmiyorum orada şahit olduğum bazı şeylerin, benim bu psikolojide olmamın vebali boynunuzda… Çocuğu canlı çıkarabildiğim için şükrettim, sutumun gelmemesi uzerine bir ton laf edip gogsumu camasir sıkar gibi sıkan, bebeğimin agiz icine, damağına saçma sapan sert mudahaleler yapan yatan hasta servisindeki berbat hemşire yüzünüzü asla unutmucam dilerim bana yaşattiginizi yaşarsınız, bunlar bende kalp yarası olarak kaldi, simdilerde hepinizi ilgili yerlere şikayet etmemenin pişmanligini yaşıyorum. İnsan canının bu denli ayaklar altına alındığı, kıymetsizleştirildiği bir doğumhanesiniz… Yani her an o kadar trajikti ki benim için o hastane bana sadece kötü şeyleri anımsatıyor, arada animsadikca cocuk gibi aglarim.