Happymami Kızlar acilll!! Düşük tehlikem var bugün doktorum bu ilacı vardı sanki sarhoş gibi oldum hiç kendimde değildim basım döndü midem bulandı aklımı yitirdim sanki zorla uyumaya çalıştım 2 saat uyuduktan sonra şimdi geçmiş Bu nedir böyle bende mi oluyor birtek yaşayan varmı siz nasıl atlattınız bu durumu🤔
burakveannesi Happymami malesef bu ilaç yan etki yapıyor doktorla görüşün fitil gibi kullanabilirsiniz o zaman yan etkisi olmuyor
Seda5885 Happymami ooo canim onun kadar kotu bir ilac olamaz başim doner yere yigilirdim,mide bulantisi yaşardim,uyku yaşardım,duygularımı anormalleştirir intihara suruklerdi doktorum ise evet bu ilacin yan etkileri demisti
Msl_ege Happymami yan etkisi bu ilacın . doktorunuz özeldeyse yazın fitil olarak kullanabilir miyim çok yan etki yaptı dayanamıyorum diyin . alttan fitil olarak kullanırsanız hem yan etkisi olmuyor hemde çok daha etkili o şekilde
Zzbrncibzkrt Maalesef ağızdan alınca yan etkisi çok kanama olunca fitil olarak izin vermemişti benim doktorum
Zzbrncibzkrt Happymami tekrar olmasın diye risk almak istememiştir belki ama sorun kanama dindiyse fitil olarak dönebilir
Sumiire Happymami doktorunuz agızdan mı alın dedi size genelde kanama yoksa fitil olarak kullanın deniyo
Aozgek Ahh 😱 seni okadar iyi anlıyorumki suan yaşadım tekrar sanki benmde öyleydi sabah aksam içiyodum doktor hemen alttan almamı söyledi de kendime geldm
Sumiire Happymami o yuzden ağızdan al demiştir aksam yatarken sabahta cok erken alırsan biraz olsun etkisi azalır istersen alarm kur iç sonra tekrar uyu
Gizemmela Happymami bende kullandım sürekli yatıyordum uyuya kalıyordum her an bulantı baş dönmesi vs. Normalmiş doktor öyle söylemişti