Meleketinkaya Ben bu sabah ateşle uyandım ve halsizliğim var biraz uzun zamandır dikkat ediyorum n zaman sırt üstü uzandığımda içim geçse aniden uyanıyorum ve kalbim çok hızlı atıyo hem korkuyorum hemde bayılacak gibi oluyorum aranızda bu durumu yaşıyan oldu mu ?
Mrvcvn Meleketinkaya ben böyle bişey yaşamadım ama nette okumuştum sırtı üstü yatmak iyi değilmiş baygınlık yapabilirmiş sağa yahut sola meyilli yatmak lazımmış
mervemrv Meleketinkaya hamile iseniz cok normal cunku hamilelikte sirt ustu yatmak tansiyonu dusuruyo
Sydgrdl Meleketinkaya hamilelikte sırt üstü yatmamak gerek canım benim doktorum sola yatcaksin sırtına yastık köy dönme dedi aylardır sola yatmaktan kramp giriyor her yerime artık arada sağa da yatıyorum çok ağrıyınca ama sırt üstü hem bebise giden kan akışı duruyormuş canim
Ilknur911 Meleketinkaya. Banada çok oluyor canım sanki kalbim çıkacak gibi atıyor sırt üstü yatmakla mı alakalı yoksa kalbimiz daha mı hızlı çalışıyor bilemiyorum
AppleCatCoffe Meleketinkaya bende sırt üstü uzandığımda belime sancı giriyor kalkamayacak gibi oluyorum sağa yada sola dikkatlice dönüp kalkmaya çalışıyorum 🙇🏻♀️ Sebebini bilmiyorum haftaya gidince doktoruma sorup öğreneceğim 🤗
deletedmom11 Sırtıma we beLime kramp çok girer benm sırt ğstü yatınca hele bide o haldeyken kalkmaya çalışnca daha çok girer
Kezu17 Meleketinkaya dün yaşadım aynı şeyi. Uyurken bir anda oldu. Tansiyonum düştü sandım ama çok düşükte değildi. İnternette baktım sırt üstü yatınca oluyor yazıyordu.
Meleketinkaya Dikkat etmeye çalışıyorum ama ister istemez unutuyorum çok kötü oluyo Allah yardımcımız olsun biraz araştırdım rahim basınç yapyomuş kan pompalayınca kalp hızlı atıyormuş sola dönüp yatmak gerekiyormuş 😞