• DoğumGebelik
  • 36+4 bebek halen ters, döner mi dönmesi icin elimden bir şey gelir mi 🐣🐣

Hanımlar tecrübeleriniz, fikirleriniz neler 🧚🏻‍♀️Uğraşsam egzersiz , bas asagı dönme hareketleri vs döner mi yoksa artık durum belli mi? ( makat gelişli ) Doğum devlette olacak 39 40 a kadar bekleriz dedi bugün doktorumuz. Gayem normal doğumdu ama nasipten de ötesi yok gibi 😊💝

eeylulum bende bu sorunun cevabını arıyordum demek 40 a kadar bekletecekler 🥺 pazartesi benimde kontrolüm var 39 da alsın diye Umut ediyorum olmazsa doktoruma çok ağrım oluyo şöyle böyle diyeceğim 39 dan sonra Dönmez artık bence son sınır 39 olmalı dönmeyen bebek için 🥺 bi hafta içinde dönmezse bi daha da dönmez bence. Benim de 36+3 hala dönmedi

eeylulum bence internetten çocuğun doğum pozisyonuna girmesi için annenin yapabileceği egzersizleri yapın mutlaka, dönmese bile bir şey kaybetmezsiniz hareketleri yapınca bir şans denemekte fayda var, inşallah gönlünüze göre olur 🥰🥰

Mrv1007 denemek taraftarıyım , dediğiniz gibi be kaybederiz 🌸😊 dilerim hepimiz için öyle olur .🙏🏻

minikbebegim19 ben 36 olmama rağmen bu haftaya kadar da her işimi kendim yaptım , normal doğuma hazırlandım da . 😊her gün istisnasız dışarı çıkamasam bile evin içinde yürüdüm , pelvik taban egzersizi , kegel vb hepsini yaptım yapıyorum . Gayem normal doğum olduğu icin hiç boş durmadım . Halen dip bucak doğum temizliğim dahil olmak üzere temizliğimi kendim yaptım. Ama mesele galiba nasip 🌟🌟

Var mı hanımlar tecrübeler 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️