rukiyecaliskan Beşik konusunda kararsız kalacağım sanırım. Sizin araştırmalarınız fikirleriniz neler paylaşır misiniz ??
Deletedmom623737 rukiyecaliskan Sepet beşik aldım yatak odası için ayrı Odasına montessori yatak yaptırdım ben 🥰
RumeysaNur34 rukiyecaliskan sepet beşik aldım ebebek den canım 1 yaşında odasını ayırmayı düşünüyorum
ezgi0901 rukiyecaliskan ben de oda takımı aldım orda montesori yatak aldım büyüyünce oraya geçecek, anne yanı beşik olarak park yatak aldım kullanımı uzun olsun ve taşınabilir olduğu için
Azra_Mom rukiyecaliskan https://ty.gl/nk934mjrau benim içime bu sindi daha vaktimiz var 20+2 yiz almadık ama bunu düşünüyorum park beşik çok yer kaplıyor sepet beşik çeşitleri 6 aya kadar çabuk hareketleniyor çocuklar ben çok evhamlıyım o yüzden iki kademeli istedim bu da park gibi ama onun kadar büyük değil taşımasıda kolay görünüyor
Hzlkaya rukiyecaliskan e bebekten safe Side anne yanını aldım çok işime yarayacağını düşünüyorum kızımda sepet beşik kullandım çok zordu yatırıp kaldırmak hele sezeryanlı çok daha zordu ☹️