semakulekci donmezzderya Bende aynı haftadayım kilo boy kaç dedi size bugun gittim kafa 2 hafta önden gidiyor bacaklar ise 2 hafta geri 🙄 boy 40 cm kilo 1750 normal dedi ama benim içime sinmedi nedense
Fatmatev donmezzderya benimde son 51 gün 🥲 ama bende plesenta yaşlanması başlamış 2 hafta sonra bebeği alabilirim dedi 😔
donmezzderya semakulekci ben 28 haftada gittiğimde 1 185 di kilosu benimde kafa önden gidiyordu 1 hafta ama normal dedi doktoruna güven baktım netten kilosu normalmiş 1.6 1.7 arasında değişiyormuş öyle yazıyor bende haftaya gitcem 33 olmuş olcam bakalım ne dicek
semakulekci donmezzderya Ay inşallah canım benimde içime dert oldu görümcelerin kısa mı dedi bi kız çocuğu baba geninden alıyormuş 😌 kısa gerçektende. Bu arada 28. haftamda benimde 34 cm 1100 gr dı
Fatmatev donmezzderya işte 2 hafta sonra gidicem bakıcak tekrar plesenta artık bebeği besleyemiyorsa erken doğum olcak 😔
donmezzderya semakulekci normal canım hemen hemen yakın bişey olmaz 39 cm di o zaman benimde ama banada dedi doktor kafası büyük 1 hafta diye endişelenme düşene girer 😊
donmezzderya Fatmatev ay canım benim inşallah iyi haberler olsun senin içinde bebiş içinde samanında gelsin inaşllah 🙏
semakulekci donmezzderya inşallah canım sağolasın kontroller 2 haftaya düştü zaten daha sık göreceğim inşallah 🙏😊