Elika0 Özelde 39.haftaya gün verecekti ama devlette 41 i bekliyorlar mı 39 da dönmeyen 3.5 kiloyu geçer daha dönmez diye düşünüyorum ama bilen varsa yardımcı olabilir mi
miranbeyinmothersi Elika0 kuzum benim bugün kontolüm vardı nst bağladık hatta sancımda yok. Doktorum 38 sonunda 39 haftada kesin alırız gün veirriim dedi . 33 deyim 2 haftada bir gel dedi. 37 filan gününü kararlaştırırız dedi
Kbrkbrr Elika0 benim bi önceki acil zorunlu sezeryandı 38 falandım ıldum. Bugün ikili test için devlete gittim bana 39 olduğunda sezeryana alırız beklemeyiz dedi. 39 u geçirmiyo devlet mecburi durum varsa
betuss5 Elika0 benim bebiş donmedi doktor 39+2 ye kadar bekletip aldi .Doktorunla gorusup belirleyebilirsin.Risk durumun yoksa 40-41 e kadr bekletebiliyor .Benim karnim cok sertti ve nts de sanci cikmisti o yuzden erken alip bekletmedi
Esralaren Elika0 doğum pozisyonundaki normal yyaotm ben ama döner mi dönebilir canim devlet sezeryan konuusnda kati
miranbeyinmothersi miranbeyinmothersi benim bebeğimde doğum pozisyonu almış ama benim sizden farklı durumum yüzde yüz sezeryan olacak olmam. Gebital siğillerim var o yüzden belkide bana gün tarihini aşağı yukarı verdi ilk gebebliğim ve 33 haftalığım
Elika0 Kbrkbrr ayyy beklemesinn istiyorum 39 da kavuşayım ama yapacak birşey de yok tabi bakalım ne diyecek
Elika0 betuss5 benimde karnım sertleşiyor çok fazla ama inşallah çok bekletmez pazartesi görüşeceğim 37 haftalık olucak ama tekrar çağırır herhalde 38 ya da 39 da