Bsrdncrn Dünden beri ara ara kahverengi akıntım geliyor. 8 haftalık hamileyim. Doktorumu aradım normal diyor . Bu durumu yaşayan var mı
kayraninannesii Bsrdncrn bende de olmustu canım eski kandır kahverengi kan zaten gelmesi içinin temizlenmesi lazım demişti kırmızı olursa kork
sblbzgk Bsrdncrn Canim normal o yerleşme olduğu için bendede oldu ayaklarımi kaldırdım devamlı uzandım şu an çok şükür 25 haftaligiz sağlıkla alırsın kucağına inşallah
simayorunn Yaşadım canim 2 hafta önce yaşadım bende çok korktum doktora gittim bütün tahliller vs yapıldı ve benim doktorumda normal dedi korkma Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Begumergun Normal canım hamileğin başında akıntı olmasının sebebi bebeğin tutunmaya çalışması. Ondan sonrada ara ara akıntı hep oluyor aşırı olmadığı ve kırmızı olmadığı sürece sorun yok canım
Zzbrncibzkrt Daha yeni bende de oldu doktorum koyu renkli kanamalardan korkma kırmızıya dönünce hemen gel dedi ama için rahat etmesi için kontrole gidebilirsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim🙏
Bsrdncrn Hanımlar Allah razı olsun içimi rahatlattınız . Çok korktum görünce . İnsan kafasında kuruyor sürekli
Bsrdncrn Amin Allah sağlıkla sıhhatle hepimizin kucaklarına evlatlarımızı aşmayı nasip eylesin inşallah
Bsrdncrn Bu lekelenmeler ne kadar sürerse normal oluyor peki ? Ya da ne kadarda bir gelirse? Birde benimki akıntı şeklinde