Mutluluk13 Tüp bebek ile hamile kaldım şuan 8 haftalık kanamam oldu doktor düşük riski var dedi böyle bi durum yaşayıp bebeği tutunan varmı :(
funnymummy Mutluluk13 canım inşallah sıkıntı yoktur kanama yaşayıp da sağlıkla bebeğini kucağına alan da çok var moralini bozma dinlen doktorun ne diyorsa öyle hareket et
mhtpmhtp Mutluluk13 canım moralini bozma stres yapma bende tüp bebekle hamile kaldım 6.haftamda farketmeden içten kanama yaşamıştım 9.haftamda baya baya adet görmüş gibi kanama yaşadım ama hep dinlendim hiç kalkmadan yattım. Hiçbir iş sakın yapma tuvalete git gel sadece suan 35.haftamdayım doğumum yaklaştı çok şükür sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah 🤲🐣
gamzosgamzos Mutluluk13 6.haftadan 12.haftaya kadar ara ara lekelenmem oldu kanama alanımda vardı gunde 3kere progestan kullandım haftada bir igne ve uzandım bol bol cok sukur geçti 26+2 olduk gecmis olsun Rabbim şifa versin evladını sana bagışlasın
Papatya58 Mutluluk13 ben varım canım 8. 12. Haftalarda yaşadım. Acil e gittim kendi doktoruma sordum progestan fitil ve proluton Depot iğne yapılıyor haftada 1. Kalkmam şuan WC dışında yasak. Duş alırken sıcak alma kendini çok germe. Özellikle benim en çok sebebi olan hiçbir yere uzanma. Temzilik vs vs hicbirsey yapmıyorsun. Hatta imkanın varsa kahvaltı yemeğini biri yapsın sana versin. 1 hafta Uzan dinlen geçer ama bizlerin 20. Haftaya kadar dikkat etmesi gerekiyor. Ben 15. Haftadagim hâlâ kahvaltı yemek yapma dışında kalkmam. çok emek verdik zor sahip olduk. O yüzden bizim yolumuz daha dikkatli 🙏🙏🙏 Dualarımız seninle 🤲
Zzbrncibzkrt Aynı durumdayız canım bende 6 haftalığım ,tüp bebekle genelde dondurulmuş transferlerde kanama alanları oluyormuş koyu renkli kanamalardan korkma istirahat dedi doktorum WC dışında kalkma dedi inşallah sağlıkla tamamlansın 🙏
Mutluluk13 Hepinize çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız ilk deneme bide yaşımdan dolayıda endişelerim vardı kanamam durdu çok şükür. Sürekli yatıyorum. Tuvalet için kalkıyorum sadece bakalım herşeyin hayırlısı inşallah bebeğim benimle kalır..