Busearss Selam kizlarrr bebisin karin cevresinin 1hafta geri olmasi aslinda onemli degil ama doktor bu sefer de cocugun minnakligindan boyuna takti babasi kisa mi felan diye kilosunu sormayida unuttum gene morelimi bozdular bizim gibi olan varmi
Imasleeper Busearss aynıı 22 haftalıkken boyu 21 çıktı. Ana baba pek uzun değil genetik sanırım buna takılmaya gerek yok dedi perinatoloji. bende takılmadım valla napim şimdi 🥴
Busearss Nureylaa Valla son haftalarimdayim karnim felan da yok pek evet ama canımı sıkıyor artk ayni seyleri soyluyor simdiye kadar niye denmiyorduu😂
Busearss Imasleeper Ya bizler ideal boydayiz ama anlayamadim bi turlu 😂 saglikli olsun minyonlugu onemli degil takmicm diyorum aklimi karstrio
Nureylaa Busearss benim de yok karnım pek ama hiç belli olmaz ki belki de doğunca daha kilolu daha uzun olacaklar sonucta tahmini ölçümler bunlar takılmayın hiç bence bende sonlardayim sağlıkla gelsinler de inşallah gerisini bosverin 🙏
Busearss Nureylaa Amin canimm insallah ya sagliklica alalim kucagimiza kac haftaliksin biz 37+2 son 19gun 😍
Nureylaa Busearss bizde 36+1 27 gün kaldı normalde ama doktor minyon normal olmaz falan dedi aklımı karıştırdı canım sıkıldı 🤷♀️😔