Kaderadem19 38. haftama girdim sancilar az az olup geciyor birde beyaz akinti oluyo hamilelerde akinti olmaz dyenler var ayni durumda olan varmi acaba ?
Gencanne01 Kaderadem19 bende 37+5 im bembeyaz akıntı bendede var kasıklarıma sancı gırıyor bazen ama yalancı sancı onlar dogun sancısı belden gelir . Sabırsızlıkla beklıyorum ya napsak ki olması ıcın çünkü dayanamıyorum artık
sedo112 Kaderadem19 beyazdı benim bu hafta sarıya döndü enfeksiyon mu su mu bilemedim ama bebisin suyu da iyi beyaz akinti normal ama bence
Kaderadem19 Gencanne01 bende sabirsizlaniyorm belimde agri oluyo ama geciyo sonra artik dogsun istiyorum
Kaderadem19 arzuu3469 doktoruna soyle benim sarimsi iltihap gibiydi mantar var dedi fitil verdi Kullandm gecti
Duamm Kaderadem19 saçma bence kulaktan dolma sözlere inanmayın vicudumuz okadar hormon salgiliyorki gelen akıntı hergün kendini yeniledgi için bebegi içerde enfeksyonlardan koruyo ve gebelikte daha sık raslıyoruz😊
Ominik Kaderadem19 ben de 37. Haftamdayim gebeliğimin başından beri beyaz akıntım var her seferinde soruyorum çatı muayenesinde doktora yine söyledim hiç bir sıkıntı yok normal dedi canım koku ve renginde değişiklik olursa gel demişti daha önce de😊