Etkilenecek olanlar okumasın şimdiden söyliim ve Direk konuya gireyim ☺️ 39+2 de akşam sancılarım başladı hastaneye gittik nst de sancılarım yetersiz dendi ve eve gönderildim. Gece 3 gibi 5 dk da bire düştü tekrar gittik yatışım yapıldı ama açılmam yoktu. Bebeğimin kafası biraz büyük olduğu için normal doğuramama ihtimalim vardı o yüzden yemek su vs ağzıma hiç bşey süremedim. Normal mi sezaryen mi kararına da bebek iyice aşağı inince karar verilecekti ama benim Bi türlü açılmam olmuyordu. Suni sancı +kendi sancım 8 saat boyunca sancı çektim ama en fazla 3 cm ye çıkabildi açılmam. Benim ne enerjim ne gücüm kaldı hem açlık hem sancılar çok kötüydğm dayanamıyordum artık. 8 saat boyunca squat plates topunda zıplama yürüyüş hepsine devam ettim aynı zamanda. Birde sürekli alttan açılmam olsun diye sert muayeneler yapılıyordu ona bile tahammül edemiyorum artık. En son doktor tekrar muayene etti ve bundan sonra her saat 1 cm açılman olur ve 3 veya 6 gibi doğumun gerçekleşir dedi. Bunu dediğinde saat 11 buçuktu. Saat 3 ü veya 6 yı beklediğim taktir de normal doğum ihtimalim %100 olsaydı beklerdim ama kesin olmadığı için daha fazla dayanamadım ve beni sezaryene alın dedim. 12.10 da spinal ile oğlumu kucağıma aldım ❣️ benim için süreç çok zor geçti hatırlamak bile istemiyorum. Şükür ki oğlumda bende sağlıklıyız şimdi bir haftalık olduk 🥰