Kubra-nisan İlk 12 haftalıkken erkek dediler şimdi tekrar gittim 16 haftalığım kız dediler tekrar yanılma olur mu?
Zambak55 Kubra-nisan yani olmaz bebek büyüyo sonuçta erkekse de artık belli olurdu ama detaylı da net olur
Ozlem2206 Kubra-nisan genelde erkek kolay kolay değişmiyor canım ama en son detaylıda belli olur ☺️ Ben burda son haftalarda bile değişen gördükçe bi türlü inanamamıştım 30 haftalık olduk hala acabamı diyorum bazen 😂
Mommhappy Kubra-nisan ay banada 11.haftada erkek tahmininde bulundu. 15.haftada tekrar gideceğim acaba değişir mi sizin gibi 🐣😅
Selime28 Ozlem2206 valla bende 11 haftalıkken erkeğe benzetti doktor direk erkek demedi sobraki muayenelerdr hep kiz dedigi halde geçen hafta 32 haftalık hala doktora soruyorum kızmı erkek mi diye insan emin olamiyo
Kubra-nisan Mommhappy doğrusunu söylemek gerekirse ben erkek istiyordum ilkim kız bu erkek olsun değişik olur ama nasipte kız varmış hayırlsı 🤷🏻♀️☺️
Lina_kuzucuk Kubra-nisan benimde ikinci bebeğim kız canım bende senin gibi farklı bir meyve tatmak istedim ama hayırlısı sağlıkla gelsin kuzularımız ❤️
Mommhappy Kubra-nisan bende tam tersi özellikle babası çok kız istiyor ama farketmez tabi sağlıklı olsunda ilk bebeğimiz her türlü razıyız ❤️😊
Kubra-nisan Selime28 ben de öyle yapçam sonuna dek aslında ilkim kızdı bu da erkek olsun istedim nasip olmadı
Lina_kuzucuk Kubra-nisan canım bende de ilk erkek dediler baya bir çıkıntı vardı ama o çıkıntı kızlardada oluyor malesef
Zeynosunannesii Lina_kuzucuk ya benimde ikinci kziim geliyo bende şaşırdım açıkçası çevremde 12de erkek dedikleri hep erkek çıktı çok şaşırdım ben ilk haftalarda erkek deyip yanılma olanı burda gördüm hani kızda oluyodu onu duydumda