Duygubozkurt Kızlar bu çözümü sizlerle de paylaşmak istedim aranızda enfeksiyon sorunu olan varsa çözüm buldum soğanın kabuğunu soyup ortadan ikiye bölüp soğanı kaynatın sabah akşam 1 bardak için iltihapi söküp atıyor Muş bide gece yatarken bi diş sarımsak yutmak da iyi geliyor Muş ben deniyecem sizlerde deneyebilirsiniz 🤗☺
Merve1987 Duygubozkurt hamileliğin ilk aylarında bunu yapmak sakıncalı diye biliyorum. Söktürücü olduğu için Allah korusun düşüğe sebep olabiliyormuş. Doktorunuza danışmadan kullanmayın bence
merwerkan1903 Duygubozkurt kesinlikle yanlış!söktürücü özelliği oldugu için gebeler asla kullanamaz! Bence postu kaldırmayı deneyin.Allah korusun birisi yapar bebeğine birşey olur farkında olmadan webal alırsın canım 😯😕
blackberry118 Duygubozkurt hamileyken yapilmaz düşüğe sebep olabilir. Postu duzenleyip bunu belirtin. Bu normalde gebelik yokken yapilir.
Merve1987 Duygubozkurt ilk 3 ay sakıncalı diye duymuştum ama sonrasını bilmiyorum 🤷🏼♀️ belki bi bilen gelir bekleyelim benim de aynı sorunum var 35 haftalığım ben de.
merwerkan1903 Duygubozkurt admini etiketle canim o kaldırır yada olmadi yazdigin yeri duzenle butonu war oraya girip oradanda silip baska birsey yazabilirsin.
Kaderadem19 Doktora gidin bence fitil verir koca karı ilaclari her zaman herkese iyi gelmeyebilir kendimiz neysede bebegide dusunmek lazm
Duygu123 Duygubozkurt canım soğan suyu çok iyi fakat bebeğe etkisi olur mu bir doktoruna danış derim çünkü idrar söktürücü ve adet söktürücü etkisi de var bunların bence doktoruna danışmadan hiç bişi yapma
ipekbdk bn hamile kalmadan once iciyodm baya yanmam kasintim oluyodu o zmn kullandim 2. ay hamile kaldim simdi kullanamam tabiki sokturucu o maydanoz suyuda oyle kullanmayin doktora sormadan bn suan normal suya limon sıkıp iciyorum mecbur biraz iyi oluyo tabi ama bitmiyo kesinlikle hamilrykrn antibiyotik tedavisi bile gordum 3 gun snra gene ayni kasinti yanma akinti bitmez bnce
Seyma_ Duygubozkurt canım sakın yapma ona kalsa maydonoz suyu cok iyi gelir ama yasak en fazla limonlu su icebiliriZ erken dogum ve düsüge sebep oluyor söktürücüler
Melisahsendursun Duygubozkurt sogan suyu dusuge yol acar denemeyin sakin enfeksiyon varsada doktorubuza gidin boyle aeyleri doktorunuza danismadan yapmayiniz
Arnelia Duygubozkurt cnm soğan dusuk yapio ben adet goremiordim sorun wardi onu yaptım şakır sakir adet oldm sakin yapma asla çocuğu düşürür o
Poncikk Duygubozkurt sirkeli su kullanmak daha iyi olur bence bi zararı da Yok sirkeli suya 10 dakka otursan yeterli hergün bir defa yapsan iyi olur