bulutileannesi Kızlar merhaba, İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa özel Bilge hastanesi kadın doğum doktoru dr.Oğuz Güler’e muayene olan veya hastanede doğum yapanlar düşüncelerini paylaşabilir mi :)
Gzmmmmmm11 bulutileannesi orayı hiç bilmiyorum ama bende gopta medicalpark atlaz ismayilova gidiyorum çok memnunum
Deletedmom623737 bulutileannesi Başarı hastanesine gidiyorum gebeliğimin başından beri bi kere gittim bilgeye hiç begenmedim kapıda tıklım tıklım insanlar her gelen 2 3 saat sıra bekliyor ne kadar randevulü gitmiş olsan bile doktorlar da normal öyle cok ilgili diye abarta bileceğim bi doktor yok devlet hastanesinden farksız yani oraya gidince hiç özel hasteneye gitmişim gibi hissetirmedi
bulutileannesi Gzmmmmmm11 evet duymuştum bu doktoru yanlız medicalpark biraz pahalı muayene ücreti nedir doğum fiyatları hakkında bilgin var mı canım
bulutileannesi Deletedmom623737 Başarı hastanesinde hangi doktor peki muayene ücreti doğum ücretleri neler canım bilgi aldın mı
Deletedmom623737 bulutileannesi Aldım canım muane ucreti 240 tl nst ücretsiz Normal dogum 4500 sezaryen 5500 Kenan beye gidiyorum gayet memnunum
bulutileannesi Deletedmom623737 İyiymiş canım bu zamana göre fiyatlar ortalama bende kendime yeni bir doktor arıyorum ilgili ve bilgili Kenan hocayı deneyebilirim o zaman randevulu mu hasta alıyor gittiğimde sıra beklemek istemiyorum çünkü
Deletedmom623737 bulutileannesi Randevusüz gidebilirsin canım o sıra dogum da yada yemekte degilse zaten cok sıra beklemiyorsun en fazla 15 20 dkka fiyatları iyi bilgeyle hemen hemen aynı olmuş hem başhekim hem dogum doktoru
Deletedmom623737 Zeynepmum Bilmiyorum ben 33 haftadayım bilgeye gittigim de 15 16 haftalık felandım 1 kez gittim o zaman 140 tl di şimdi 200 olmuş diyolar tam bilmiyorum
2cocuk1annee Deletedmom623737 merhaba siz detaylı yaptırdınızmı başarıda peki fiyat hakkında bilginiz varmı