Figennn _RainBow Son 3 gündür acayıp bulantım kusmam oldu, şimdiye kdr çok iyiydim ama... En yakın zamanda geçir inşallah🙏🏼
Ozdemiryksl _RainBow benim halsizlik azaldı😎 umarım geri gelmez😂 bu haftada vitamin(ocean mummy) ve demir ilacı başladı doktorum. Şimdilik fena değil hamilelik. Size başladı mı ilaç
Patito__ _RainBow benm bulantilrm 12. Haftama gedm basladi kusmalarm dahi oldu tatli yemelerm sonucu 😓
_RainBow Figennn benim 7. Hafta falan başladı bulantılar ilaç içiyorum yoksa çok kötüydü su bile içemedim ben
_RainBow Ozdemiryksl bendede halsizlik çok fazla oturduğum yerden kalkamıyorum annem geldi artık yardıma bitane daha kızım var 6 yaşında ☺️28 inde rand var bakalım yazar banada heralde doktorum 🤔
_RainBow Patito__ bakalım ne zaman geçicek valla bende beklemedeyim bi geliyor bi gidiyor hep canım sıkkın 😕
Patito__ Arkadaslar bebegm ilk muayenelermde geridn geliordu 6gun snra arayi kapadi smdide iki gn geriden gelior bu tarz syler oldumu size hic
Patito__ _RainBow yani bnd hic yoktu ikili test icin tatli yedim ordan snra mide bulantilrm basladi tatlidn tiksinmistim cnku 😓
Alknt-ipk Bende 10hafta bulantılarım azaldı normalmi acaba anlamadım 7haftda basladı bende sadece bulantı oluyordu kusma yoktu sizinki nasıldı
_RainBow Alknt-ipk benimki çok kötüydü valla bulantılar oluyor şimdide kafamı kaldıramadım serum falan takılmıştı çok aşırıda iyi değil geçer diyorlar ama bana hiç geçmicek gibi geliyor hasta gibiyim hep
Alknt-ipk Bnde birden bulantım niye kesildi diye korkmaya başladım normalmi acaba böyle olan varmııı bulansa bir türlü bulanmasa bir türlü
mimarsub 12. Haftanın başında mide bulantım 2-3 gün çok arttı ne yesem çıkardım. Ara ara oluyordu normalde. 13 haftalık olduk şimdi iyiyim çok şükür koku hassasiyetim de azaldı sabah bulantılarım da 😊 İştahım artmaya başladı 😬
mimarsub Alknt-ipk Olabilir o şekilde canım bir günü gününü tutmuyor insanın ben de öyleydim telaş yapma 😊
Sulemrahkuzey Hamileliğimin başından beri devam ediyor bulantılarım hiç birşey yiyesim gelmiyor korkudan şöyle doyasıya karnımı doyurmayı özledim 😔
Zeynur Kızlar doktorum bana demir ilacı ve devit-3 oral damla yazdı bunları kullandığımdan beri acayip mide bulantım ve kusmam oldu. Sizin başınıza da geldi mi böle bişey?