balbebek412 Fadiiik ilk gebeligimde adet gunu yapmistim 216, ikinci gebeligimde adetten 1 gun sonra 326 filandi.
Mell123 Fadiiik artis kisiden kisiye degisiyo endiselenmene gerek yok arttigi surece hicbir sknti yok
Carriebradshow Mom545441 5. Haftada keseyi gördüm, 6. Haftada ikiz olduklarını öğrendim. Sağlıkla tutunsun bebeğiniz inşallah ☺️🙏🏻
Hzlkaya Fadiiik kızımda reglime 6 gün vardı 25.68le öğrendim oğlumda beklemediğim için reglim 3-4 gün geçmişti 2000lerde öğrendim
Kubra1853 Carriebradshow bende ikiz nasıl geciyor ben sürekli uzanıyorum wc yemek tek 19 hftalık olcm böyle ikiz zor diyolr cevrem bni cok korkutuyor öyle uzanıyrm eve doktora gidecm zaman sokak görüyorum ikizlerde rahim kısalıgı fln oluyor diyolar szde öyle bir sorun çıktımı
Carriebradshow Mom545441 teşekkür ederim amin inşallah Allah gönlünüze göre versin sizinde 🥰🙏🏻 Sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah
Melek1111 Fadiiik 3 gün gecikme ile 49 du diye hatırlıyorum.Geç döllenme oldu hala da hep geriden gidiyor gebelik
Eceedemir Fadiiik 26 Nisan ilk adet günümdü 26 Mayıs da idrar test yaptım silik çıktı 2 gün sonra kan verdim 608 değerinde çıktı 1 aylık falandı öğrendiğim de ❤️🥰
Meloss93 Ben genel doktor kontrolüne gitmeden kan testi yaptırmıştım. Gebe olduğumdan haberim yoktu :) adetime 5 gün varken 73,9 beta değerini görünce öğrendim :))
Carriebradshow Kubra1853 benim 13. Haftamda çok fazla kanamam oldu. Bir ay sürdü. Şimdi 22 haftalık olduk bir sorun yok ama kanama olduğundan beri bende sürekli uzanıyorum. Kontroller haricinde dışarı hiç çıkmıyorum. Çok şükür rahim ağzı kısalığı yok şimdilik ama yormamak lazım ikizlerde daha çok sıkıntı olabiliyor.