Sevilbuglemm Selam kizlar beta HCG 1918 çıktı kese görünür mü ve kaç haftalık oluyor çok heycanliyimmmm
Civcivinannesiii Sevilbuglemm son adete gore hesapliycaksiniz. Kese icin henuz erken bir hafta sonra gidin gorursunuz
Birgul Sevilbuglemm keseyi son adet tarihinize göre hesaplayabilirsiniz, değerden anlaşılmaz. Kese de 2-3 güne rahatlıkla görülür gibi hayırlı olsun 🌸
hunilimom Sevilbuglemm ilk gebeliğim de 4 haftalık gittim kede gözükmedi nokta kadar biseydi 6 hafta da gittim guzel gözüktü hatta suan 2. Ye hamileyim onda da tecrübeli olduğum icin 6. Haftada gittim gözüktü göremezsen bile üzülme biraz erken cunki
Sevilbuglemm Son adeta göre 4+5 günlük çokta heycanlamak istemiyorum olur ya dış yada boş gebelik olur die aklımda deli sorularr 🙄
Sevilbuglemm Fatma hanım aile hekimi dediki , kadın doğumun keseyi görmesi lazım kese görüldüğünde tekrar kan alıp folik asit vs başlamamız lazim dedi.. randevuyu Perşembe gününe aldım bakalım kese görülecek mi 😍
Sevilbuglemm hunilimom Allah sağlıkla kavuştursun bebisine ;) inşallah gözükür herşey yolundadır yoksa çok üzülürüm yikilirim adeta :( sende duana kat beni hamilelerin duası kabul olurmuş 🤲🙏