Sumiire simayorunn Ay geçen gittiğimde bende 170 ödedim sordum neden Boyle diye fiyat artışı oldu dediler gecen hafta gittiğimde 90 TL aldı kan idrar birde şeker yüklemesi yaptırdım neye göre alıyorlar çözemedim bende
Serpilbb Sumiire ben boluda kadın doğumda yaptım özel hastane gibi kendi odanda doğum yapıyorsun çok memnun kalmıştım. Eğer düşünürseniz diye yazayım dedim 😊
Sumiire simayorunn memnun kalan varmı bilmiyorum ondan ben birkere gittim öyle diyince bidaha asla gitmem dedim isterseniz birde alev hocayı deneyin instagramı var ordanda bakabilirsiniz hastalarıyla iletişimi çok güzel
Serpilbb Sumiire fatma hatunun tam karşısı canım doktorlarıda çok ilgili nejla dışında hepsi çok iyi doktorlar
Sumiire Serpilbb yolu yarıladık inşallah doktorumda cok iyi eğer cok fazla artmazsa doğum ücreti alev hanımda yapmayı düşünüyorum ama aklımda bulunsun teşekkür ederim
Sumiire dilara_cinar99 dediğim gibi bir defa gittim tepkisi öyle oldu kuzenim alev hocayı önerdi iyikide önermiş bence hasta doktor ilişkisi olarak herşeye cevap verşyo hiç sıkılmadan
Sumiire dilara_cinar99 Daha uygun muayene yok ondan once klinige gidiyodum 300 veriyodum muayene başına
Sumiire dilara_cinar99 siz ne kadar biliyodunuz ben 100 le basladım 125 oldu ama daha asagı hiç bir yer yok