heleninannesi06 Merhaba herkese burada ne yazık ki hiç kuaför deneyimim yok ağda için temiz tavsiye edebileceğiniz polis okulu civarı en uzak Ziyapaşa taraflarında bir kuaför var mıdır 😊
Elizbsra01_ heleninannesi06 polis okulunun orda alya kuaför var işinde gayet iyi ve titiz gideebilirsiniz bence Çiçek bahçesi sitesinin karşısında fırın var ya hemen onun yanında
Sumeyye0794 heleninannesi06 ziyapaşa da benim eşimin kardeşi var biz Alanya dayız ama gelince oraya gidiyoruz hep ilhan kul tavsiye ederim orda biz ona gidiyoruz kesimi felan güzel biz gelince uzun kalıyoruz o yüzden o bize yapıyor eli güzel tavsiye ederim canım görümcem de orda gidersen selam söyle bizden yardımcı olur 😅
BaharBulut heleninannesi06 ziyapaşada kemal özcan bayan kuaförü saç kesim ağda herşey 10 numara ben oraya giderim hep denemenizi tavsiye ederim
heleninannesi06 Polenpolen52 düzenli bir kuaför bulmam lazım 😃 özellikle tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı
Elizbsra01_ heleninannesi06 özellikle kaşı çok iyi alıyor kaş konusunda da tam bir profesyonel diyebilirim 😍 Adı ayseren
Elizbsra01_ heleninannesi06 Saç kesimi yapmıyordu en son elinde sorun olduğu için karşıdaki insanın saçını rske armamaak için bi ara kesim için başkasını çagırıyoedu ama şimdi çagırıyor mu hiç bilmiyorum canım sorarsın yine
Elizbsra01_ heleninannesi06 ayseren canbaş yaz canım Instagram’da siyah saçlı bir bayan zaten mesaj atıp randevu al covid var diye müşteriyi içeride tıklım tıklım bekletmyor herkesi saatinde alıyor bekletmeden ☺️
heleninannesi06 Sumeyye0794 Kesim için olabilir valla en son kendim kestim biraz uçlarından 🤣 Sümeyye hanımdan mi ileticem selamı 🙈🙈
Sumeyye0794 heleninannesi06 evet Alanya daki kaynınız dersen çok Güler 😅 aramızda öyle dalga geçerler bizle eşin burda yaşadığı İçin benimde eşim kesmişti o düzeltti 😂