11mrv11 Saremsu yumurtlamadan 17 gün sonra yaptım pozitif gördüm. 3 ay kullandım ovulasyon testini ilk ay yumurtlama olmadı ikinci ay yumurtlamayı yakaladım ve günleri değerlendirdim gebelik oluşmadı. 3.ayda oldu çok şükür
Cinarinannesiiiii Saremsu ben aldım o sayfadan test ilk denememle kaldım hmaile sanırsam 17 gün sonra falanmiydi ne yaptım hatırlamıyorum ama sayfasında yazması lazım ne zaman yapacağın hatta ben adetime 2 3 gün varken yapmıştim
annesinin_beybisi Saremsu farketmiyor canım testi nerden aldığın ..ben ordan da aldim internetten de aldim laquik bir fark yok ikisinde de hamile.kalamadim
Yaysegulhaylaz Ben de o sayfa sayesinde hamile kaldım. Testi kullanma aşamasında kafanıza takılan bir şey olursa çok yardımcı oluyor
Nazlimom Saremsu ayrıca başka markadan da kullandım sürekli çift çizgiyi görüyodum bir gebenin günlüğünden aldim 2. Ayda hamile kaldim ve yumurtlama masajını da yapıodum onunda etkisi oldu bence
Fatma4495 Bende Ebru hanımın sattığı ovulasyon testini kullanarak gebelik öğrendim bu ay harika bir kadın çok ilgili
Nazliii35 Saremsu ilk çocuğumu o sayfa yardımı ile yaptım laboroquik kullanmıştım 18.günde yumurtlamam oldu ilkinde şükür tuttu 🙏