kubradnz Kizlar 34 haftalik hamileyim çarşamba günü gittigim kontrol de bebeğim ters zaten kafasını hep yukarıda hissediyordum biliyordum ama doner mi ki 🤔
Esrakaya12 kubradnz benim bebeğimde makat gelişli 35+3 üm doktorum daha dönmez döncek olan bebeğin etrafında daha fazla su oluyor dedi 21 inde gidicez bakalım bu sefer ne dicek
Mrv1007 kubradnz canım youtubeda falan bebeği doğum pozisyonuna sokma egzersizleri var, bir incele istersen. Haftalar ilerledikçe alan daraldığı için biraz daha zor oluyormus dönmesi ama belli olmaz sen şansını dene. Sağlıkla gelsin minik kuş 🥰
Sakinem212 kubradnz döner kesinlikle 36 da benimde böyle tersdi doktor 10 gün sonra gel sezaryen için gün verecem dedi dün gittim bebek dönmüş doğum pozisyonuna internette egzersiz vardı 2 kez yaptım bide bol bol emekleyin kesinlikle işe yarıyor normal düşünmüyorsanız uğraşmayın .
kubradnz Esrakaya12 inşallah dönerler sag salim gelsinler de artık önemli olan o napalim bende 19 unda gidicem bakalim inşallah dönmüş olur 🙈
Asyamveboncugum Ilk cocugum 39+2ye kadar donmedi mecbur sezeryan oldum 2.ye hamileyim 38 hafta oda dönmedi
kubradnz Asyamveboncugum hayırlısıyla saglikla kucağımıza alalim inşallah bekleyip gorucez bakalim hayirlisi neyse o olsun 🥰
kubradnz Handan_65 belki bi umut dönerler canim inşallah saglikla gelsinler de yürüyüş yap bol bol diyor herkes bazı hareketler var da ben yapmaya da cesaret edemiyorum doktora sorucam haftaya gittiğimde kendim birseyler yapabilirmiyum diye
Bebegimveben0811- 35 haftaligim 10 gün önce gittiğim de bana da 35 den sonra daha dönmez demişti bence donmedide