Msl_ege Selam Hanımlar , yarın 20 hafta olucam . ayağa kalkınca adım atınca kalça tarafıma hem sağ hem sol inanılmaz bi ağrı giriyor kramp gibi . bu durumu yaşayan var mı ? sizin nasıl gidiyor hamilelik kimler kaç hafta ?
serpilctn Msl_ege 20+5 benimde kasik ağrım ve karnımın sağ ve sol kısmında iğne batar gibi ağrı hissediyorum akşam eşim gelince acile gidecez bi😊sen hareketlerini sık sık hissediyormusun
Aynur47 Msl_ege Ben ozamanlar oyleydim olduğum yerde kitleniyodum canim o haftalarda ama şuan 29 haftaligim öyle bi problemim çok kalmadi
selmabttl3 Msl_ege ay şuan bende aynıyım kaç gündür eğilince doğrulurken bir yerden kalkıp adım atarken bıcak saplanıyo gibi oluyo bende anlayamadım neden 14+2 haftalığız şuan acaba kramp mı diye düşündüm ama bilemedim yinede muz ve soda takviseyi yapıcam belki magnezyum eksikliğidr geçer
ipekveatlas evet bende de oluyo ara sıra. magnezyum eksikliğinden olabiliyo bide artık bebek büyüyo rahim yukarı çıktıköa vücudun dengesi bozuluyomuş. bugün randevum vardı doktor öyle ağrın olduğunda zorlama yat uzan dedi gerçekten de uzanınca geçiyo ama ben 24 haftalığım suan önceki haftalardan beri oluyo
Msl_ege ipekveatlas magnezyum başladım bende . benim rahim ağzım kısa bi de sürekli yatmak zorundayım da küçük bi çocuğum var mümkün olmuyo . ayağa kalkmak işkence dünden beri . yatarken bile sızlıyor yanıyor ☹️
Msl_ege serpilctn benim ikimci gebeliğim bu oğlumda felaket hareketliydi bu ondan da beter 😂 kendileri iyi içerde fır dönüyor . ama ben ayağa kalkamicak kadar acı çekiyorum 2-3 adım atamıyorum . oğlum 2.5 yaşında onda da rahim ağzı kısaydı bunda da ama insan çabuk unutuyormuş hiç hatırlamıyorum ilk gebeliğimde böyle bişey oldu mu
ipekveatlas Msl_ege benim bu ağrı olduğunda adım atıyorum sanki boşluğa düşüyorum kalçama birisi bıçak saplıyo gibi.. ara sıra oluyo insallah geçer seninde canım
Msl_ege ipekveatlas evet evet bıçak sağlıyorlar sanki belim de değil kalçanın üst kısmı . adım attıkça batıyo doğrulamıyorum . sanki 9 aylık karnım varmış gibi penguen gibi zorla yürüyorum
gammy006 selmabttl3 buna Rahmin büyümesine bağlı gelişen ‘round ligament’ ağrısı diyorlar cnm. Bende de oluyor özellikle yatarken sağdan sola dönerken keskin saniyelik bi ağrı.
Msl_ege selmabttl3 o haftalarda bende de olıyordu o bi de ben tez canlıyım unutup çat diye birden fırlayıveriyodum yattığım oturduğum yerden saniyelim kramp giriyordu . ama benim bahsettiğim o değil
Nurcin Msl_ege benim 18 haftalık 1 haftadır çok oynuyor. 2 saatte 1 hissediyorum.. normal mi acaba bu.. İlkinde 30 haftaya kadar hissetmiyordum
Msl_ege Nurcin bende doktora ilkinde çok hareket ediyo bu diye şikayet etmiştim 😂😂 doktor da ne kadar hareket ederse o kadar sağlıklıdır demişti . hareketten korkmayın o yüzden .
Cmre35 Msl_ege magnezyum eksikligindendir dediler burda sodada varmis magnezyum kesiyomus biraz dene istersen
Msl_ege Cmre35 magnezyum başladım 4-5 gündür ama daha da arttı 😂😂 anlamadım . ama okuduğum kadarıyla oluyormuş sanırım bu durum . benim rahim ağzı da kısa olunca bi tedirgin oldum . ikinci hamileliğim ama unutmuşum bile çoğu şeyi
Msl_ege Nurcin içerde bebek dönerken sizin de içiniz kalkıyo mu ya 😅 sanki yüksekten boşluğa düşüyorum . nefret ederim baş dönmesi ve kusmaktan ağlarım hatta kusarsam ben 😂 rabbim yüzüme baktı da iki gebeliğimde de kusmadım . ama benek içerde döndükçe içim kalkıyo
_neslihan_ Msl_ege aynısı bende de oluyor magnezyum eksikliği yüzünden ilaç kullanıyorum pazartesinden beri bayağa fark var arada inşallah sizinkide geçer bi doktora gözükün ilaç verir sizede
Msl_ege _neslihan_ magnezyum başladım bende yeni , kasılmalarım vardı o yüzden başlamıştım da bu ağrılara da iyi geliyomuş . 4-5 gündür falan kullanıyorum sanırım anca etki edicek galiba
Nurcin Msl_ege ahahag mide bulantısı değilde ben en çok gidiklanmaktan korkuyordum :)))) Öyle bir şey yok.. :))) ama gerçekten korktum çok hareket ettiginden
_neslihan_ Msl_ege yani zamanla inşallah geçer ama artık büyüyor kasılmalar acıma falan normal yavaş yavaş hissedicez elini ayağını inşallah