Gltsrmys Serap_35 ben de ayni durumu yaşadım. 8 haftalık gittiğimde iki kese gözüküyordu doktor ikiz demişti ama bir sonraki kontrolde malesef teke düşmüştü
annesinin_beybisi Serap_35 cok garip bir durum düşük mü olmuş oluyor o zaman bir kanamaniz falan oldu mu
2melek_annesiii Serap_35 benim 8 haftalığa kadar çift ymrta ikiziydi kalp atışı yoktu kendi vardı sağlıklı olan büyüdükçe kayboldu en son kese 16. haftada gözüktü
ipekveatlas evet maalesef hatta bunun tıptaki adı (vanishing twin) yani kaybolan ikiz sendromu. eğer haftanız küçükse şimdi kaybolması daha iyi çünkü sonra diğer bebeği de etkileyebiliyor. allah geride kalan bebeğinize sağlık sıhhat versin inşallah🤍
annesinin_beybisi Serap_35 ama nereye kaybolmuş olabilir illaki bir yere gitmistir vucut onu nasıl aticak😁
Serap_35 annesinin_beybisi işte ona da ayrı bi şaşırdım nasıl emilmiş olabilir ki çok mutluydum ya ikiz olduğunu duyunca
Serap_35 twinscrn olabilir çünkü normalde 5+2 ydim ikizler biri kaybolduktan sonra 1 hafta ileriye gitti 6+1 oldum
GulcanDongel Bende yaşadım aynısını 5haftalikken ikiz olduğunu öğrendim 6+2 de yoğun kanamadan birini kaybettim. Yaklaşık bir aya kadar hep koyu kahve leke geldi içerideki pis kan gitti.
Sksjhsh GulcanDongel merhaba canım benim de bugün kontrol vardı 6 haftalık dr bir gitim kanamam vardı hemen baktı bebek iyi görüyor dedi bir kese daha var ama küçük dedi sabahtan biri uzanıyorum neden kanama oldu hala anlamıyorum acaba küçük olan kese mi düşcek cok korkuyorum 😭
Serap_35 Sksjhsh olabilir kuzum öyle bi ihtimal görünüyor ama dua et kendi düşsün eğer ikincisi sağlıksızsa yoksa ilerleyen zamanlarda seni çok zorlar rabbimden hayırlısını iste nasibimiz de bu varmış tatlım dikkat et yinede sağlıklıysa da seninle devam etsin inşaAlaj ikizler
GulcanDongel Sksjhsh merhaba😌hiç korkma o küçük kese düşer benim de küçücük kalmıştı ama çok yoğun kan geldi hep sonra kahve renge dönüyor. İçin rahat olsun içerideki pis kan geliyo. Çok dikkat et ayağa kalkma hatta ayaklarını biraz hava da tutarak yat.