EdizEliz Merhaba kızlar, benim bu ay da denemem hüsran ve birkaç güne adet olmam gerekiyor. Allahtan bir mani gelmezse bu ay doktora gidip ilaç tedavisine başlamayı düşünüyorum. Kızıma da üç sene önce bu şekilde gebe kalmıştım kist vardı. İlk denemede şükür gebe kalmıştım. Rabbim den dileğim sağlıcakla inşalalh yine tedavi uzamadan gebe kalabilmek. Benle birlikte başlayacak var mı tedaviye. Ne durumdasınız bakim😊🥰💗
Bebekistiyorum000 EdizEliz Ben geçen ay Klomen kullandım ama düzensiz bu ay doktora gitmeyeceğim eczaneden Klomen aldım evde kendim başlayacağım doktor çatlatma yinesi ndememişti kendi imkanlarımla evde gebe kalmaya çalışacağım
EdizEliz Bebekistiyorum000 klomenle çatlatma iğnesi bir olumca daha etkili oluyor aslında cnm. Bu ay iğneyi de keşke tedavi sürecine ekleseydi doktor.
Krcaaa Bebekistiyorum000 daha Önce ben de kullanmıştım ama şu an nasıl kullanıldığını hatırlayamıyorum yani nasıldı bana yardımcı olabilir misin bu konuda üçüncü günü başlıyorduk beşinci günümü
Bebekistiyorum000 Krcaaa kendi kafama göre şu an kullanmıyorum doktor bana geçen ay verdi ben unuttuğum için düzenli içmediğim için bir nevi sayılmıyor içtiğim hemen hemen o yüzden bu ay başlayacağım doktor bana kan sulandırıcı ve vitaminde verdi onlara da dokunmadım da şimdi âdetin ikinci günü ndeyim âdetin beşinci günü sabah akşam içiyoruz düzenli 1 saatte 10 sabah onda içiyorsan akşam onda içeceğim ben bu şekilde kullanacağım
se2206 Ben bu ay klomen + çatlatma iğnesi kullandım doktor kontrolünde ama kizlar klomen çok etkili bı ilaç olduğu icin mutlaka doktor kontrolünde olması gerek yoksa kist oluşabilir adetin beşinci günü başlanıyor bence kafaniza göre yapmayın
Bebekistiyorum000 se2206 Peki Klomen beş gün içinde bitti zaten çatlatma yinesi için ne zaman gittiniz
Krcaaa se2206 daha önce bana verdi reglin 3 veya beşinci günü başladım sabah aksam içtim beş gün diye hatırlıyorum ayrıca çatlatma iğnesi için çağırmamıştı sadece beş gün içmiştim hepsi bu yani
se2206 Bebekistiyorum000 canm beş gün bitti ertesi gün baktı 17 mm olmuş güzel dedi çatlatma ignesini bugün yaptir dedi o yumurtanın gelişimine göre doktor karar veriyo eğer biraz düşükse iki gün sonra tekrar gel diyeblir
se2206 Krcaaa klomeni vermeden önce bna doktor alttan muayene yapti müsait mi ilaca bakalım dedi bu ilaç doktor kontrolünde olmalı yumurta boyutlarina falan da bakmamız lazım dedi onun için dedim siz bilirsiniz inşallah hayirlara vesile olur
Billurr Bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi olucam aynı zamanda adet bitimi bir gun sonra rahım filmi çekilcem umarım herkez olumlu sonuclar alır
mrvsrcn merhaba kızlar, inşallah hepimizi bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız, benim de klomenim dün bitti cuma günü doktora gideceğim inşallah yumurtam olmuştur ve çatlar, dualarınızı eksik etmeyin
umayfalay12 mrvsrcn benim klomenim bitti 10.günümdeyim kontrole geldim 2yumurtam 14mm olmuş büyütme ve çatlatma iğnesi verdi 2 gün somra tekrar gideceğimm