Merro Kızlar boyle bişi yapan var diye okumuştum bursada mesela dogumunuza 4-5 ay kala doğum ücretini sabitleyip ödeyeniniz var mı?
ogrencianne35 Merro doruk hastanesinde doğum yapacaktım son 1 ay kala doktor degistirdim. ama fiyat sabitlemesi yapılıyor. 28.haftadan sonra iyiki ödeme yapmamışım doktorla kavga ettik 😂😂😂
Merro ogrencianne35 aa geçmiş olsun sorun yaşamanıza üzüldüm bende dorukta bi dr gidiyorum yapılıyosa bi görüşmek lazım sanırım geç ksldık bişmıyodum bende yeni ögrendim sabitlendıgını yeni yıldan once yapsaymışız süper olmcakmış 🤷🏼♀️
Merro ogrencianne35 aa o dr duymuştum herkes baya övüyo diye biliyorum frekans tutmayıncada olmuyo şimdi kime geçtiniZ
ogrencianne35 Merro 33.haftadan sonra frekansla alakalı olmuyor bence 😂 en baştan kendisiyle başlamıştık 😂 ben haziran ayında doğum yaptım embiye yılmaz a gittim 33.haftada muzaffer bey den çıkıp embiye hanima gittik 😂
Merro Cilekveannesi2792 o zaman sizinde 28. Haftadan sonra ödeme yapmış oldunuz demi bu durumda 🌸 çok iyi yapmıssınız hele aralıkran sonra çok arttı