Zeynepp_ Kızlar bisi sorucam hamilelikte normal tuvalete oturmak sakıncalı mi klozete mi oturmak gerekiyor ben oraya oturamıyorum bi tanıdığım kasığın zorlanır klozete otur dedi de
ecemsmom Zeynepp_ herkesin evinde yoktur yani klozet hiçbirşey olmaz bence 😂nerde rahatsan ona git ben alaturka da rahat edemezdim mesela karnımdan dolayı
kayraninannesii Zeynepp_ eskiden evlerde klozet mi varmış hiç takmayın bence ☺️ Bende klozet sevmiyorum normal tuvalete gidiyorum ama ilerde zorlanırsam göbeğimden eğilirken falan klozeti kullanırım
Cmre35 Zeynepp_ valla benim evdede normal tuvalet var eşime sandalye kestirdim. Bebek sıkışır buyuk tuvaletini yaparken zorlanirson ikinirsin acilmaya sebep olur son haftalarda
Sumiire Zeynepp_ burda okumuştum birinin doktoru normal dogum istiyosan alaturka tuvalete otur demiş sen hangisinde yapabiliyorsun rahat ol bence
Zeynepp_ ecemsmom yani bende öyleyim ya rahat edemiyorum klozette işte bebeğe zararı olur karnın kasiliyor ya dedi ondan
Zeynepp_ kayraninannesii aynen öyle bende takmadım bunum tuvaletle onla bunla alakası yok yani Rabbım bize nasip ettiyse her şekilde kucağımıza sağlıcakla aldırır ama nasibimizde yoksa bu bahanesi olur bazı şeylerin çok üstüne düşmemek gerekiyor çünkü hersey allahtan verende alanda allah
Zeynepp_ Cmre35 ben daha yeni 4 haftalık felanim son haftalarda klozete gecerimde zorlanirsam şu zamanlar için diyorum aslında
Cmre35 Zeynepp_ yok sıkıntı olmaz. Zaten karnin buyuyunce kendinde oturamican normal tuvalete gobusten dolayı