Pnr_olcy61 @"zeeynepp19 valla inanırmısın her dakka bakıyorum ama normal hamile için değilde genelde tüp bebek tedavisi, cocuk isteyıp olmayan vs bunun gibi durumlar için hep randevu var. Bakalım hayırlısı buluruz inşallah 🙄
Rueemeysa Minisomini valla hiç sormadım hiç farketmedim öyle çokta dikişim yok çok şükür doğumum kolay oldu çabucak doğdu bebeğim alttan muayeneyi zaten gelip gidip sürekli yapıyorlar açılmayı takip ediyorlar
Rueemeysa kraliceari benim eşim hep yanımdaydı sancı çekerken de normal odaya alındığımda da sorun etmiyorlar eşin kalmasını ama sancı odasında sancı çekerken dışarı çıkması kesinlikle yasak sigara falan kullanıyorsa bile çıkamaz odada hep sizinle eşiniz sadece doğum başladığı an dışarı alıyorlar doğum bitince arayıp çağırıyorlar odaya sonra normal odaya geçiriyorlar sizi birde sizi alttan muayene etmeye geldiklerinde eşinizi perde arkasına alıyorlar oraya geçin muayene edecem diyorlar öyle yani
Serpilikra Rueemeysa ben şeyi çok merak ediyorum ya Normal doğumdan sonra odanıza çıkarıyorlar ya alttan bakıyorlar mi yine en büyük korkum o çünkü
Nehir-Poyraz Rueemeysa odalar tek kişilik mi. Ya ben bazı yerlerde olumsuz şeyler okuyunca tercih etmedim ama randevu da bulamıyorum zaten özel ve gazi üniversitesi karışık gidiyorum şuan. Gazide kürtaj oldum odalar üç kişilik rahatsız oldum bu durumdan açıkçası
Rueemeysa Mercimek- merhaba iyi akşamlar canım sana bi sorum olacaktı hastanede söylediler bi sürü şey ama aklım karıştı muayeneler falan için sen kaç gün sonra hastaneye gittin ben 12 ocakta doğum yaptım ayın 15 veya 17 si yenidoğan takip polikliniği gelincek yazıyor ama bana öyle bi şey demediler nasıl olacak geçti de
Mercimek- İyi akşamlar canım biz hastaneden çıktıktan bir gün sonra sarılık ve sodyum oranını öğrenmek için ertesi gün yeni doğan polikliniğinde muayene olduk. Onun dışında ilk doğduğunda işitme testi yapıldı ama kulağında ıslaklık olduğu için 15 gün sonra yeniden gelin dediler. Birde 10 günü geçmeden sağlık ocağına gidip topuk kanı verdik. Bizde süreç bu şekilde oldu 💕
Merve098 @Mercimek- canım yanına refakatçi aliyorlarmi birde sancı çekerken yanında refakatcin oluyormu eşin de girebilir mi
Mercimek- Merve098 Doğumhane odasında bir tane refakatçi hakkınız oluyor eşinizide alıyorlar. Doğum başlayana kadar odada durabiliyor doğum başlayınca dışarı alıyorlar canım🌸
Yesimtmr zeeynepp19 ben ocakta orda doğum yaptım canım çok temiz hatta o kadar temiz ki anlatamam banyo bile yapmıştım sezeryandan sonra bebeği sen veya yanında kalan giydiriyor Hergün nevresimin degişiyor yanına hırkanı al atlet koy süt sağma makinası al hastanede zor bulunuyor hep dolu oluyor
Yesimtmr Yesimtmr eşini almıyorlar refakatcı bayan olcak Yatıgın odada tek kişilik doğumu beklediğin yerde öyle
Mucizem26 Yesimtmr dogum. Hanede bebek doğduktan sonra kendileri giydirmiyorlarmi amiliyathanede refakatci nasil giydiriyor peki
ozgese-s Yesimtmr sezeryandan sonra banyo yapmaya izin veriyolar mı canım bende havlu koyayım ona göre yada veriyolar mı 🌺
Yesimtmr Mucizem26 hayır odaya çıktığınızda refakatçınız giydiriyor. Sizinle birlikte çarşafa sarılı bir şekilde çıkarıyorlar
Yesimtmr Mucizem26 aşagıda ne kadar bekletildiği bilmiyorum ben sezeryan doğumda genel anestezi ile oldum o yüzden ben kendime gelesiye kadar doğum hanenin orda bekletildim
Cerenayd Mucizem26 ben 19 ocakta orda sezeryan oldum cocugu ebeler giydiriyor benim dikislerimi yaparkende bebisi bi odaya aldılar sonradan benide yanina aldilar yarim aaat kirk bes dakika falan o odada bekledik sonra yukariya cikarttilar