Mavilio2 Kızlar 5 gündür doğum yaptım iki gögsüm de yara olup kabuk bağladılar kan gelşyo bebeğim kan içiyor resmen mama vermeye başladım zaten sütümde yetmiyor napıcam Kızlar nasıl geçer aglıyorum bu yüzden ya hepten kesilecek nolur yardım edim napöalıyım
Rintintin Mavilio2 biraz ileri seviye olmuş canim çok geçmiş olsun. Ama ben ilk doğumumda ayva çekirdeği jeli sürmüştüm yara hiç yara olmadı. Hemde doğal istersen bi dene hem mevsimi suan hemen bulabilirsin
Tugbamete Mavilio2 canım aynı şeyleri yaşamış biri olarak bana fayda eden doktorumun önerisiyle garmastan pomad merhem ve avent göğüs kalkanı oldu. Merhemi sürüp kalkanı takıyorum göğüs ucu kapalı kalmayıp hava aldığı için iyileşmeye başlıyor 3.günü tamamen geçmişti çok şükür. Göğüs pediyle çok kapatmayın havasız kalmasın ayrıca bebeğinizin göğsünüzün tüm kahverengi yerini ağzına aldığından emin olun genelde yanlış emzirmeden dolayı oluyormus göğüs ucu yaraları o yüzden dikkat edin bu duruma
Miros Mavilio2 canim aynisi oldu basima bende emzirmeyei kesmistim kabuk bagladigi iicn gec iyilesiyor o surecte sutum kesilmisti keske emzirmeye devam etseydim demistim once bu sekilde emzirebilirmisin diye doktoruna sor emzir derse sakin kesme birde bir krem var cok iyi geliyor birde orjinal zeytinyagi beni o toparladi lansinoh mor krem hamileyken aslinda surmeye baslanmaliymis bu krem o zaman gogus yumusayip yara.olmuyormus
SeydaPrc Mavilio2 Ben herşeyi denedim fayda etmedi. Ağlayarak emziriyordum artık Sudocrem sürdüm emzirmeden ılık bir temiz bezle siliyordum. 3 günde yaralarım geçmişti.
Azrabb Bebeğine süt vermeden önce kendi sütünü göğsünün ucuna sür ver bebeğe Bi iki hafta böyle yp iyileşir çünkü bndede olmuştu sütümü sürdüm iyileşti Bi iki haftada