Zeynepeymen Kızlar bır haftalık bebeğim yoğun bir şekilde kustu ve sarı renk dünde kustu midesinimi üşüttü acaba baska bişeymi basına gelen varmı
Busrasahin7714 Zeynepeymen idrar yolu enfeksiyonu da kusmaya sebep olabiliyor idrar testi yaptirmakta da fayda var bence.
Mrvsoner Canım bunu happy kıdse yazsan daha iyi olur orda doğum yapmış olanlar yorum yapabilir ama yinede bir hastaneye götür derim
DnHazrlklar Dediğin kadar fazlası normal değil benim de kızım 8 günlük ya süt kesiği gibi kusuyor ya da sütü çıkarıyor bazen ama az miktarda doktora götürdüm ben normal dedi fakat gazı çıkmayan bebek kusar dedi gazını çıkarmaya daha fazla vakit ayır dedi gaz sorunu nedeniyle kusuyor olabilir ama doktora danışmanda fayda var ve sütünün renginden mi öyle yoksa sütten daha mı koyu canım
Minikheyecan Beslenme sonrası ise hemen olabilir ama sapsarı bir kusmuk ise normal değildir doktora gitmelisin yenidoğan hemşiresiyim ben , süt fazlası kusuyorsa beyaz krem renkte olurdu.
Zeynepeymen [bilinmeyen] saol kuzum evet alttan gazı cıkıor ama emdıktn sonra baya ugrasıom ama agıZdan cıkartmıor fazla