Hafizehafdjd Barlas_mom bende markettem aldım bazıları daha sonra stok var yok diye hep paylaştı o yüzden dedim
Momtobe11 Hafizehafdjd galiba uygulamasını indirip sipariş verince stokta var. A101 kapıda ile sipariş et seçeneği vardı bi bakın isterseniz ☺️
Momtobe11 Civcivim000 uygulamayı indirip deneyin ben sipariş vermedim baktım onlineda stokta yok gözüküyo ama alttaki yazıda A101 kapıda ile siparişe yönlendiriyo ordan sipariş vermek için A101 in uygulamasını indirmek lazım sitesinden değil uygulamasından deneyin umarım vardır 🙏🏻
Ozge Suzanne Eylül ekim gibi gelmişti bu. Ama o zaman hamile olmadığım için almadım tabi. Siz kalanı almışsınız iyi olmuş valla güle güle kullanın. Bir daha gelirse pahalıya gelir diye düşünüyorum.
lunam Suzanne ben de her gün girdiğim a101de tesadüfen görmüştüm geçen ay, aynı fiyata aldım 🤩 baktım da çekişine kolumda denedim gayet iyi. İnşallah çok işimiz düşmez ama bu fiyata bulmuşken ben de alayım dursun dedim.
Civcivim000 Ozge 😅😅ben de bakarım ama bizim buralarda yok sanırım normalde de bakıyorum çünkü hiç denk gelmedim aslında almayı düşünmüyordum ihtiyacım olmazsa boşuna o kadar para vermemiş olayım diye ama böyle uyguna geliyor gerçekten 🤭