Englishteacher Kizlar 9+5 haftalik hamileyim öyle şiddetli mide bulantilarim olmadı genelde et yumurta konusunda hassastim yiyemedim bi süre. Ama cok ilginçtir ki elbise görünce özellikle karışık desenli elbiseler giydigimde gördüğümde inanılmaz midem bulanıyor. Var mi böyle tuhaf hassasiyetleriniz?
ozgeya Englishteacher Nelerden tiksinmediğimi anlatsam daha kolay olacak ama :)) Bazı renklerden,bazı reklamlardan,çıkan şarkılardan,desenlerden,eşimden,evimden,bebeklerden..tiksindim de tiksindim..kustum.. çok kötü bir dönemdi.
Dilekdmr Beni tek kurtaran pekmez içmek oldu çünkü bebeginiz sizin değerlerinizle gelişip büyüyo kansızlık oluşuyo buda herşeyin koktuğunu hissettiriyo iştahsızlık oluyo inanın rezene kullandım geçmedi bütün bulantı ilaçlarını kullandm geçmedi kraker falan hikaye bi sürü serum aldım hastanede yattım zehir oldu hamileliğim ama 1 bardak suya her gün pekmez karıştırıp içtim öyle kurtuldum
Englishteacher Yemeklerden okadar tiksinmedim herseyi yedim zorladim sadece et cok tuketmeye çalışınca bulantı yapmaya başladı yoksa annemler masallahin var herseyi yiyorsun diyolar ama dedigim gibi elbise görünce bakmamaya çalışıyorum
Englishteacher Birde sekerli seyleri cok tuketemiyorum kahvaltida cikolata fln cok severdim yok yiyemiyorum eksi acı tuzlu seyler daha cok cekiyor şu anda