bluees1207 anneligeadimadim orjinali biraz tuzlu 5000 tl falan ama ben mad parfümleri var oradakini denedim oda çook iyi orada mad roudge geçiyor kırmızı şişede
Zeyneb12 anneligeadimadim ben rolon yerine karbonat kullanıyorum tavsiye ederim. İçerisine istediğiniz çiçek yağını da dönebilirsiniz
Arzuburak Ben biraz kaldı hafif ağır kış parfümüm tomorrow avon yaz parfümüm cherıs birde rare gold bunlardan vazgeçemiyorum kızlar birde eva duet de güzel ☺️❣️🙏🏻
annesinin_beybisi parfüm pek kullanan biri değilim ama eskiden kullandığım parfümlerden farmasi capris güzeldi😊
EsilaMiracAyazEren_Moms anneligeadimadim onu hiç kullanmadım ama erkek için var bi tane full speed kırmızı onu da çok seviyorum
anneligeadimadim Zeyneb12 çok güzel olur canım ne kadar az kimyasal o kadar iyi 🌸 bir de internette görmüştüm duş sonrası Hindistan cevizi yağı sürüldüğünde de koltuk altına deodarant gibi oluyor
Bernako anneligeadimadim İki tane var birisi yaz kokusu birisi kış kokusu. Kışın burberry Classic , yazın versace black noir 😍😍
alcang anneligeadimadim tek kullanabildiğim koku burberry classic 🧡 yıllardır aynı parfüm değiştirmedim