Hanife_ Tugbamete maşallah çok tatlı 😀 benziyor oğullarımz saçları ve yanakları benim ki 3 yaşında sizinkinin de yanakları puf puf mu 😀ben poğaça yanaklım diye seviyorum öpünce batip çıkıyor
Tugbamete Hanife_ Allah bağışlasın benimkide 3 yaşında ☺️ Ah sormayın o yanakları ısırmamak için diş sıkıyorum valla 🥰
Tugbamete Bebiscann maşallah ne güzel görünüyorlar oğlunla kızının geçimi nasıl birde arası kaç yaş acaba benimde bir oğlum var şimdi kızım oluyor anlaşırlar mı ilerde çok merak ediyorum. İkiside erkek olsa iyi diyordum ama kız erkek nasıl olcak bilemedim 😂
Bebiscann Tugbamete valla canım arada tartışırlar ama genelde iyiler, herşeyi beraber yaparlar, bana ihtiyaçları bile yok yani, beraber ders çalışır, beraber oynarlar, birbirlerine sahip çıkarlar, aralarında 2.5 yaş var canım
Saaki Deletedmom623737 Ojelerin içerisinde bulunabilen 3 zehirli kimyasal olan DBP, tolüen ve formaldehit hamilelik için tehlike arz edebilir. DBP fetüste hormon üretimini etkilerken tolüen üreme sisteminde sorunlara, baş ağrısına ve gözlerde kaşınmaya neden olabilir. Böyle biir şey okumuştum ondan sonra çekimser oldum
Deletedmom623737 Anneyimmmmm5 Googleden hızlı resimden yüklüyorum yükledikten sonra linkini burda resim ekleye tıklayıp kopyala yapıştır yapıyorm canım
Deletedmom623737 DilaraArslan07 Googleden hızlı resimden yüklüyorum yükledikten sonra linkini burda resim ekleye tıklayıp kopyala yapıştır yapıyorm canım
hafsam_omerim Tugbamete ay kızıma benziyor resmen şimdi hamileyim oğlum olursa sizin oğlunuza benzer mi acaba
Tugbamete hafsam_omerim sonuçta kardeşler birbirine benzeyebilirler 🥰 benimde kızım olcak oğluma benzesin diye dua ediyorum hem tip hemde huy ve karakter olarak Rabbime şükürler olsun böyle bir evlat nasip ettiği için umarım büyüyünce değişmez 🙏🏻🙏🏻💙
cahillesohbetikestim eksi_elma çok şükür zaman çabuk geçiyor ya yoksa bu kadar sabırlı olamazdım herhalde 🤣