Zeynosunannesii elaweannesi bence komodini iptal edin yanınıza koyarsınız şahsen odadan kalkmak o yorgunlukla çok zor
elaweannesi Zeynosunannesii ya işte baş ucu komodin yok bende düşün ayak ucumuzda ewim çok dar anca karyola başlığı kadar odamızın eni 😂🙈
elaweannesi ebruzb bilemedim ya o zaman anca hamak beşik alabilirim tawsiye üzerine başka türlü sıkıntı olur yer yok diye tşk ederim yorumunuz için😇
Zeynosunannesii Puset ilk zamanlar rahat olmuyoki bide hastaneye götüren var puseti iki büklüm mu koyuyorlar anlamadım yada modeline göre degisiyo çukurlugu
elaweannesi Zeynosunannesii rahatlığına anne karnı gibi deniyormuş asıl öyle okudum hani ordada iki büklüm şu an yadırgamıyormuş genelde bebekler😇 hastaneye götüreceğim doğum için siz ne götürmeyi düşünüyorsunuz ki başka türlü
ebruzb elaweannesi bana da öyle dediler koltuğa bi yattım geri kalkana kadar öldüm yani en son eşim kucakladı öyle kalkabildim😂😂 yüksek daha rahat oldu benim için deneyip karar verirsiniz tabi siz 🙏🏻
elaweannesi ebruzb aynen o zaman denerseniz anlatım gibi ya kurarım annem kaynanam falan gelecek hewes ettiler şimdi rahat edemezsem odamda uyurum tabi
Zeynosunannesii Ya bende ilkte almamıştım park yatak vardı şimdi ikinciye hamileyim küçük beşikler çok rahat oluyo alcam
Haticeey elaweannesi Canım ya fotoğraf atmayı beceremiyorum 🙈 ama ebebekten aldım 280 e çokta uygun yani gogleden bakabilirsin hamak beşik diye ordakilerin aynısı çok güzel sallanıyor
elaweannesi Haticeey ebebek kendi markası mı yoksa başka marka ise neydi acaba markası bakarım bende genelde herşey ordan aldım memnun kaldım
Zeynosunannesii elaweannesi ya benim kızım ilk doğumdan sonra iki aylık faalndi kullandığımda çok sevdi uyutuyodum içinde falan işimi gördü baya eltimin oğlu hiç yatmamış mesela yatiramadi onlar bebeğe göre degisiyo ins sever sizinki de
Laleozkan_09 elaweannesi kesinlikle katılıyorum size. Biz 40 haftalık olduk ama hala bebeğin gelmeye niyeti yok😅😅😅
elaweannesi Laleozkan_09 oy maşallah bizde 37+2 waktiniz tam inşallah sağlıkla bi an önce gelir burda erken doğuranlara imreniyorum şu haftadan sonda bile inan ağırlaştım çünkü sizi düşünemiyorum bile 😇
Laleozkan_09 elaweannesi doğurayım artık diye az önce yürüyüşten geldim buz gibi havada. İnşallah hepimiz yavrularımızı sağlıklı şekilde zamanında alırız🥰🥰
elaweannesi Haticeey tmm cnm bakarım saol peki standı metal mi yoksa ahlar olanı mı aldın bliss Ewet gördüm ebebek de