Havvauslu 4+6 dayım kese gözükmedi daha değerim 986 ilk hamileliğim kalbi durması sonucu alındı erken mi sizce kese gözükmesi için yoksa gecikmiş mi
Meltem423 Havvauslu merhaba kese 5 haftaliktan alttan muayene ile görüldü ama herkesin degisik oluyor 1 hafta icinde sizinkide görülür insallah🙏
Julide_01 Havvauslu benim 5 hafta da görünmüştü aynen bu şekilde değerim vardı en geç 6 haftada görünür diye biliyorum kalbini ferah tur dua et rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah 🙏🏼
Kayraannesi Havvauslu benim 4+3 de ultrasyonla gözüktü 6+4 de kalp atışı duyuldu. Belki her gebelik aynı değildir
Ayyyyse93 Benimde 2363 değerim 4+1 gittik göremedi tam olarak inşallah kısmetse pazartesi gideceğiz yeniden 🙏🏻
44Merve44 Havvauslu Benim ilk gebeliğimde değer 1245di. Son adete göre 6+2 olmam lazımdı kese göremedik vajinal ultrasonda 4 mm görüldü. Geç tutunmaydi. 1 yaşında şuan oğlum
Ceren_86 44Merve44 sağlıkla sıhhatle büyür inşallah🤲🏻Bu konuyla ilgili size bi kaç sorum olucaktı…Geç döllenme mi olmuştu? Hamileliğiniz boyunca haftasıyla uyumlumuydu kese-bebek? Bebişin gelişimi nasıldı? Doğumdan sonra bi sağlık sıkıntısı olmadı dımı? Ay çok soru sordum🤪🙈
Selindrellaa Havvauslu sonucun etkisi var mı bilmiyorum ama benim 7128di 5+5te kese göründü. 6+3te netleşti. Bence erken ama
44Merve44 Ceren_86 Evet geç döllenme idi. Yani bı adet tarihi belirledi doktor. Ona göre uyumlu gitti hep .gelişimi çok güzeldi . Doğumdan sonra hiç bir sorun olmadı ☺️
1965 Benim değer 1687 diydi ama doktor göremedi pazartesi gitmiştim cuma tekrar gel dedi cuma günü gittiğimizde keseyi gördü çok şükür karından bakarak muayene etti ama kullanılan cihazdan da kaynaklı olabilir canım merak etme 5 haftalıkmış benim