Gamzemert1 Merhabalar Şuanda daha doğum yapmadım ama çalışacağım için sütümü sağman gerekecek öneriniz var mı?
Hilalbasak Gamzemert1 dogumdan ne kadar sonra calismayi dusunuyorsun cnm benimde calismam lazim bende daha dogum yapmadim ama birakabilirmiyim bebegiki hic bilmiyoru.😌😔
Cidella Gamzemert1 ben kivi marka aldım a101den bayağa ovmuslerdi ben de öğretmenim. Mecbur kullanicaz bu aletleri. Kız kardeşim de lansinoh kullanmıştı memnundu. Bütçenize hangisi uygunsa bakarsınız şu an indirimler de var.
Gamzemert1 Hilalbasak Valla hayat şartları zor ev kira ben hiç istemiyorum ama mecburum o doğuncada nasıl bırakılan bilmiyorum kaynanam bakacak evimiz karsilikli ama işte anne gibi olmaz
Hilalbasak Gamzemert1 aynen nm benimde kayinvalidem bakcak ama kacinci haftadan sonra işe donerim hic bilmiyorm .Ozelde ogretmenim tam zamanli da calisamam onceki gibi ama ne gelirse kârdır bu zamanda
bebekrehberi Ben de öğretmenim. Mecbur bu ekonomide çalışıcaz:( ben maaşın yarısını da kesin bakıcıya vericem. Vallahi çalışan kadın olarak annelik etmek çok zor olacak.
Cidella bebekrehberi benim annem yakın Allah’tan ona birakicam bakıcı ile uğraşmayacağım. Allah yardımcınız olsun güvenmek ayrı dert, parası ayrı dert ama çalışınca mecbur kalıyor insan yakınında da biri yoksa.