gizemkrgzl Başından beri erkek hissettim rüyamda da hep erkek görmüştüm ve doğru çıktı hiç sasirmamistim sanki biliyor gibii 🤣🤣
kahvesever__ ikizlerinannesi97 ben hamile kaldımdan belli hep kız hissediyorum dedim cinsiyetini öğrenmeye gittik doktor birde ne desin erkek demesin mi 😂😂 ben şok olduğum
NeseA Zeynosunannesii kalbindeki olsun inşallah can😘bende üçlü tarama yapmıştım o zaman sonuç çıkıyor:) sende mutlaka yaz bana can😘
NeseA ikizlerinannesi97 inşallah söyler, bizim doktor suriyeli kolay kolay söylemiyor ya sorduğumda doğum da öğrenirsin dedi🙄
ikizlerinannesi97 NeseA Aa ee bunun hazırlıgı var insanın özendiği şeyler var isim konusuda var dogumda ögrenirsin demesi kolay tabi doktora 😬 insan nasıl dursun 9 ay çok merak ediyor insan 🥰
Gamzeatas ikizlerinannesi97 ilk gebeligim kiz olsun istiyordum ama erkek oldugunu hissediyordum ve oglum oluyor 👶🦋
NeseA ikizlerinannesi97 vallah hangi devirde yaşıyoruz dedim doktor bey:) suriyeli adam hiç birşey anlamıyorum dilinden
ikizlerinannesi97 NeseA aynn hangi devirde yaşıypruz çok dogru demişsiniz 😁 Siz cinsiyet için başka doktorada görünün bence 😊
NeseA ikizlerinannesi97 ya burda iki doktor var bi tek ona randevu veriyorlar herkes şikayetçi ondan, özelde çok para istiyor yaa