Karemela Kizlar a 101den Samsung vc3000 Süpürge alan kullanan varmı memnunmusunuz ? Sizce arnicami Samsung’mu çekim gücü iyidir ?
Bebekoo Karemela geçen sene gelmişti Samsung süpürge hemen aldım bir senedir hala çekim gücü çok kuvvetli hatta benim gücüm yetmiyor yere yapışınca çekmeye 😀😀😀kesinlikle çok kaliteli Samsung çok beğendim hatta bunu yazarken evi süpürüyorum 😂😂😂😂
cahillesohbetikestim Karemela ben çeyizi için almıştım 1.5 senedir kullanıyorum çekim gücü çok güzel hatta fazla güçlü yoruyor insanı 🤣 benden sonra annem görümcem kayınvalidem hepsi aldı herkes memnun
theAna Karemela ben kullanıyorum güzel de çekim gücü daha iyi olan süpürge alabilirsiniz onun yerine.
Karemela Bebekoo Bugun eşim bakmis ama kararsız kaldım alsak mi almasak mi diye 😂 teşekkür ederim kolay gelsin😊
Karemela cahillesohbetikestim Gule güle kullanın garantisi varmı acaba a101den alınca bir sorun olursa Samsung bayiyemi götürülmesi gerek 😇
Karemela theAna Bende fiyatlara baktım arnicada var aynı fiyatlara ama süpürge konusunda pek şansım yok 😂
cahillesohbetikestim Karemela ben samsung bayiden aldım annemler a101 den ama garantisi var sorun çıkarmıyorlar
theAna Karemela ilk zamanlar çekim gücü iyiydi üstünden 1 sene geçti azaldı gibi geliyor etkisi ama fiyatına göre iyi
Karemela theAna aslında robot süpürge istiyordum ama fiyatlari bana uçmuş Samsung markalı ev eşyası da hiç kullanmadım açıkçası kararsız kaldım .
theAna Karemela mi dik süpürge alabilirsiniz robot yerine o da övülüyor baya. Ama imkanınız yoksa Samsung da güzel tabi çekim gücünü beğenmedim ben sadece
cahillesohbetikestim Karemela ben çok memnunum 1.5 senedir hiç bir problem yaşamadım çekim gücü de hala ilk gün ki gibi
cahillesohbetikestim Karemela var evet canım koltuk için ayrı perde avize için ayrı sonra bu ince uzun olan uçlar oluyor ya adını bilemedim şimdi ondan var parke ucu da günlük kullandığın uçla birleşik fırçalı kısmını açınca parke ucu oluyor 🤭
Karemela cahillesohbetikestim Teşekkür ederim eşim almaya gitti inşallah hayırlı olur şansıma iyi cikar teşekkür ederim hepinize 🙏😇
Karemela theAna dik Süpürge markalı olanalr Dyson di sanırım baya bir pahalli bütçemizi aşıyor evimde kullandigim normal markalı dik supurgem de kırıldı kolumu çok agritiyordu birde koltuk altına girmiyor diye dik Süpürge istemiyorum.
cahillesohbetikestim Karemela inşallah sende memnun kalırsın canım bu beyaz eşyalar biraz şans işi gerçekten 🤣🤭
Karemela cahillesohbetikestim evet en ucuzunu alsanda öyle en pahallisini alsanda gerçekten şans işi 😊 şuan hiç yoldan iyidir benim için supurgem kırıldı çünkü 😊
cahillesohbetikestim Karemela anladım canım hayırlı olsun o zaman ben 500 tl ye almıştım o zamanlar çok denk gelmişti 🤣