MerveNur- Kızlar bu iki durum bebeğin hareketlerinde yavaşlama yapar mı bilgisi olan var mı? 38 olduk bebeğin hareketi çok şükür iyi diye korkmayayım diyorum bi sorun olsa hareketi azalır heralde diyorum ama doğru mu düşünüyorum?
Liyuzamom MerveNur- kaka yutmasını bilmiyorum ama suyu azaldığında hareketleri azalır diye biliyorum 🤷
elf0 MerveNur- su için bol bıl havuç yiyin hatta günde bir bardak havuç suyu için benim ilk kızım suyun azalmasından dolayı erken doğdu bitek havuç suyu su yapıyomuş ben bilmiyodum
EsilaMiracAyazEren_Moms MerveNur- Bu durum annem kız kardeşime hamileyken başına gelmişti. Anne karnında kakasını yutmuştu. Ama doğumdan sonra annemde de kardeşimde de sıkıntı çıkmamıştı. Ki doktorların çoğu da diyor sindirim sisteminin çalışmasında etkisi olduğu için çoğu bebek mekonyum sıvısını yutarmış. Korkulcak birşey değil yani için rahat olsun
MerveNur- Liyuzamom hafta ilerledi diye su azalıyor ya hani ondan korktum zaten böbrek büyümesi var diye suya ekstra bakıyordu doktorum o zaman bizimkinin hala iyidir Allahın izniyle😍
MerveNur- incisu ay niyeyse bu konu beni korkutuyor umarım imtihan olmam 🥲 40. Haftadan sırf bu yüzden korkuyorum
Liyuzamom MerveNur- aynı haftadayız diye biliyorum benim kızım 3 4 gündür baya hareketli doktor da ultrason da görüyor hareketini suyu da iyi diyor zaten hiç hareket etmezse sorun oluyor canım benim kontrole gidince doktor suyu iyi derse korkma
incisu MerveNur- hergün bunu düşünüyorum bende ama işte elden gelen bişey yok doktorlar ilk gebelik olduğu için bu kadar uzun bekletiyorlar
MerveNur- Liyuzamom evet ben de bu çocuğun yeri daralmadı diyorum 😂 haftalık kontrole gidiyorum yarın yine gidicem ama yoruldum valla sancı gelsin ondan gideyim istiyorum artık 🥲 otobüsle gidip gelmek çok zor 24 ten beri 2 haftada bir gittik bi de bu çocuk beni şimdiden yordu
Liyuzamom MerveNur- aynı beni de yordu ya nst ye girince bi sancı kıvılcımı bekliyorum küçücükte olsa ama yok 😅🤷 haftada 1 kontrole gitmem gerekiyor doktorlarda randevu yok bir sürü sorun. Artık squat yapmaktan çömelmekten bacaklarıma ağrılar giriyor ama gelmiyor 😅 yeri dar olduğu için bazen diz mi dirsek mi kemikleri batıyor resmen içime 😅
MerveNur- Liyuzamom ahsjah o ayaklar durmuyor ki hiç böbreklerim ulaşacak benim de nerdeyse ay doğrun bi sevicem o ayakları bi sevicem 😍😍
MerveNur- elf0 aslında su azlığı gibi bir problem yok şükür ama olursa fark etmezsem diye korkuyorum🥲 ama doğru söylüyorsunuz son zamanlar zaten su azalacağı için havucu tüketmek faydalı olur 😍
MerveNur- incisu aaaaaaa😂😂 devlet mi özel mi doktor zaman verdi mi şu zaman kadar geldi geldi yoksa yatırırız diye
MerveNur- MslAknn bana da hep soruyor hatta geçen azalmıştı nst de kötü çıktı diye serum falan verdi düzeldi hareketler 😊