Pembikeller1 Kızlar Ankara’da Eryaman ve Lokman Hekim hastanelerinde doğum yapanlar yorumlarınıza ihtiyacım var. Doğum ücretleri, önereceğiniz doktor, doğumunuz nasıl geçti vs
Merveonay Pembikeller1 bende Eryamanda oturuyorum ilk gebeliğimdede a life hospital gittim l doğuma kadar ikinci gebeliğim bu 18 haftalığım gene oraya gidiyorum doğum paketi baştan ful paket 8.500 TL 20. Haftadan sonra 7.500 TL sadece doğum sezaryen normal fark etmez 5.500 TL demişlerdi canım ama bütün kan tahlillerin muayenelerin nst 2 Li test 4 lğ test detaylı usg şeker yükleme testi diyetisyen muayenesi doğum öncesi ve sonrası birer kere normal Yada sezaryen doğum farketmez emzirme eğitimi bebeğin ve annenin ilk muayeneleri yeni doğan işitme testi ve topuk kanı tek kişilik özel oda refakatçı 2 Güne kadar yatış bunlar tam 8.500 TL olan pakette pazarlık yapmayıda demeyebilirsin kredi kartına 4 taksit yapıyorlar ben Alptekin Alagöze gidiyorum ilk hamileliğimdede bundada ilgili bir Doktor hastane temiz sonuçlar çabuk çıkıyor ilgililer ben sezaryen doğum yaptım ağrım yok dediğim halde olsun gene yapalım biz başlar birazdan canın yanmasın diyen hemşireler var mesela Güler yüzlüler ben çok memnunum hastaneden