Tuba0701m Adetim geçeli 10 gün oldu kasık agrım bel ağrım var felaket ha oldumm olucam. Hasta. Diyorum bakıyorum yok. Sanırsam söktürücü kullanmanın. Vakti geldi😔sizce kullansamı kızlar 😓
Busra063606 @Tuba0701m kullanma ben hamile kalmadan 1 ay önceki adetim 13 gün boyunca gecikti ve meğer bebek istediği için gecikmiş ve adet oldum ondan sonra hamile kaldım şuan 14+5 haftaligim ama genelde siz bilirsiniz ben kullanmadım adet olmamı bekledim
Tuba0701m Busra063606 bende. Bebek ıstıyorum canım. Cok. Heves. Ettımde. Testlerde. Cıkmadı kuzum malesef.
Sinem-Akman Tuba0701m bence kendi kendine adet ol kuzum çünkü belki geç belli edecek kendini. Yada yukardaki arkadaşın dediği gibi vücut kendini gebeliğe hazırlarmış 1 ay önceden sonra hamile kalınırmış belki öyle birşey riske atma bence 😊
Busra063606 @Tuba0701m üzülme bu hafta adet olursun diğer ay kalırsın inşallah ben hissetim adet sokturuxu kullanma kuzum bende düşük yaptıktan 3 ay sonra kaldım ilk adetim gecikti 13 gün boyunca sonra kaldım sende öylesin ❤️