DuaElf Kızlar 37. haftaya giricem yarın. P.tesi çatı kontrolüm var bugün ağdaya gitsem doğuma kadar tam çıkmıcak bidaha ağdalık olmcak diye korkuyorum. Siz nasıl kaçıncı haftada yaptınız temizliğinizi
Zehra9616 DuaElf hamielyken hormonlar hizli calisir tekrar rütuş yaptirirsin zaten cnm korkma oyuzden
Zeyyyn DuaElf ağda 2 3 hafta çıkarmıyor yani hamileliğin sonunda zaten eskisi gibi çok çabuk çıkmıyor benim öyleydi
Mltm07 DuaElf bende o yüzden napacağım bilmiyorum 😰 şimdi 37+6 yım 39 da çatı muayenem var 38 de giderim ama heran gelir diye korkuyorum
DuaElf Zehra9616 şuan zaten rütuşluk derecede çok az var. Ama muayene olcağı için mecbur gidicem inş. Doğuma temiz gideblirim 😅
DuaElf Zeyyyn aynen bende farkettim çabuk çıkmıyor o yüzden almakla almamak arasında kalıyorum. Şuan da çok az çıktı muayene edeceği için yinede aldırıyım dedim
Zeyyyn DuaElf her an hazırlıklı olmakta fayda var valla ben dedim haftaya aldrrm filan doktor dedi 2 gün sonra doğuma alıcaz olan yapyrz akış başka gıdıyor
DuaElf Mltm07 yaa çatı muayenesini be güzel son zamanda yapıyo benimki 37 de yapıcam dedi diye sorun oldu. Burda postlarda neler geliyo doğuma ebelerin doktorun umru olmuyo o an onların tüyleri kılları diye okudum çok 😅
Zeyyyn elfkara evet az acıtıyor hemde geç çıkarıyor tranquıl wax diye trendyoldan alıyorum ben hamilelik öncesindede kullanıyordum
Mltm07 DuaElf benimde sıkıntı o işte 37 de vaijnal kültür testi için vajinadan sıvı aldı o yüzden temizlendim şimdi doğum öncesi temizlenmem lazım ağdaya gitmem lazım 38 oldum uzamıyor keşke ikisini aynı anda yapsaydıda sıkıntı olmasaydı ayrı ayrı yapınca sıkıntı 😅