mutluanneee kizlar temizliklerinizi ne zman yaptiniz ben tek basinayim 32 haftadayim esim herseyime yardim eder onla yapacagiz 35 gibi yapalim diyorum gecmi olur hastane cantasinida hazirlamadim sizler nasil yaptiniz yapacaksiniz
MerveeD mutluanneee elimden gelse son gun sancım gelınce yapacagım heralde 😂😂 Daha 22 haftalıgız ama annem le dun heryerı temizledik detaylı bır temızlık oldu ama sabah uyandım yıne heryer pamukcuk 6 bucuk aylık evliyim halılar ve esyaları yenı oldugu ıcın sanırım sureklı pamukcuklar cıkıyor bıraz once yıne makına acıp toz aldım 😭😭😭 Doğuma kadar hergun yapacagım heralde
Esos00 mutluanneee 35. Hafta geç olmaz bence. Ben hastane çantamı 38 de anca kapatmıştım. Siz erkenden hazırlayın. Ev temizliği de son haftaya kadar yapıyordum açıkçası 😃
gldn065807 mutluanneee 30 haftama giricem bende eşimi bekliyorum çünkü bana yapmak yasak ev boyanacak halılar yıkanacak heryer silinecek bir sürü iş var yani bu doğum ne zaman olacağını bilemiyorsun yapıp sonrasında üstünden gecince daha kolay olur
Acemianne__ mutluanneee 35 iyi bence ama hastane cantasını ve kıyafetleri temizlikten önce hazırlayın o daha önemli
Clk56 MerveeD yıkamaya verin isterseniz bebis doymadan benimde 2 buçuk yıl oldu yıkamaya verene kadar bu olaydan kurtulamamistim
sedanur_bpr0 MerveeD Evet ablamın da öyleydi yıkamaya verdi bir iki kereden sonra kendiliğinden geçti.
MerveeD Clk56 1 aydr kullanıyorum yazın sermedim mersinde yaşıyoruz malum 1 aydr hava soguk ve yenj aldım ondan sanırım, dedgınız gbı yıkamaya veriyim tesekkur ederim
Gizemmela Clk56 ben 2 kez halıları yıkamaya verdim 10 aylık evliyim daha yeni yeni bitiyor yıkamanın pek etkisi olmamıştı battaniyemi bile 4 kez yıkanınca geçti sorunum zaman gerekiyor sadece 😔
Morprenses mutluanneee ben daha geç yaparım çatı muayenesinden sonra annemi çağırırım annem gelince yardımcı cağıracağım. Hastane çantam da hazır değil yarın 34 oluyorım 😂 ben tembelim biraz galiba ama temizlik ev hemen geri kirlenmesin diye geçe bırakıyorum
mutluanneee Morprenses tek olunca herseyi kafama takiyorum nasil olacak yapamassam diye allahtan esim var ona guveniyorum tek benim herkez etrafimda ama hayirlari yok bu hallimlle benden beklerler ellerinden gelse utanmadan esimde bosver biz herseyi yapariz ben hallederim diyor allah razi olsun🤲🤲bide sobali evdeyim daha zor oluyoo
Morprenses mutluanneee annen gelmeyecek mi yanına bende tekim canım üzülme yaşadığım şehirde hiçbir yakınım yok annemi bekliyorum o yüzden