Fatma7887 Istanbul Anadolu yakasında ikili test fiyatları hakkında bilgisi olan varmii birde devlet olarak hangisini önerirsiniz 2 hafta sonra tam 11 haftalık oluyoruz
nazli-3451 Fatma7887 ben Zeynep kamilde yaptırdım ikili taramayı gayette memnun kaldım 30 dk felan ultrasonda bakıyorlar 3 doktor kan sonuçları 2 güne çıkıyor ama onlar genel kontrolde yapmak için 2 hafta sonra bakıyorlar ☺️
ilaydaelcinn_1 nazli-3451 Canım merhabaaa 🥰🌸 gerçekten 30 dk falan inceliyorlar mı ultrasonda? 🙄 Benim doktorum iyidir,hoştur ama sanki normal ultrasonum bile normalinden kısa sürüyor, kaldı ki ikili taramada 30 dakikasını bana ayırıp incelicek, hiç inanamadım 😂
Fatma7887 nazli-3451 hangi doktor acaba ismini verebilirmisiniz bir arkadaşımda orda yaptırmış cok detaylı bakmıyor sorun yok gönderdi beni dedi de aklım karıştı kendim medar hastanesine gidiyorum orası 585 tl dedi o yüzden devlette yaptırım diye düşündüm
nazli-3451 Fatma7887 randevuyu Erbil Çakar adına aldım ama yanındaki 2 doktorun ismini bilmiyorum canım ama gerçekten çok detaylı baktılar ☺️
Fatma7887 Çok nazli-3451 cok tesekkur ederim =) Allahim hepimize hayirli guzel sonuçlar nasip eylesin sag salim kucagimiza alalim 🌹