yuksell07 Snglseyma çatlama ignesi de HCG hormonu olduğu için testlerin böyle çıkıyor gebeliktesti yapsan o bile pozitif çıkar suan testlerini bosu boşuna heder etme
ada58 Snglseyma iğneden sonraki hafta full çift çizgiydi canım toplamda 8 gün yumurtlama oldu benm de testlere göre ;sen onlara takılma doktorunun dediğini yap günaşırı değerlendir.olumlu sonuç alırsın inşallah
mucizemm_ Snglseyma çatlama iğnesinden 3 gün sonra doktorum kontrole çağırmıştı çatlayıp çatlamadığına bakmak için sizi tekrar çağırıp kontrol etmedi mi acaba
Hayal95 Snglseyma Çatlatma iğnesi ovulasyon testlerini etkiliyor içindeki hormonlar yüzünden hiç boşa harcama testlerini
Snglseyma yuksell07 kaç gün sonra yapayım sizce birgebeningünlüğünden aldım kadın bana devam et teste diyor dyrm abla hel böyle çıkck yk dyr
yuksell07 Snglseyma ovualsyon testini yapma 10. Günden sonraki istediğin bir günde gebelik testi yapabilirsin
Hayal95 Snglseyma Benimki 10.günde iğne etkisi gećiyordu ama sende bilemem cnm bazı kadınlar 14 ile 16 günde tam iğne etkisi geçiyor..
se2206 Bende çatlatma iğnesi yaptırdım dün o iğnede hormon olduğu için ovulasyonda gebelikte pozitif çıkar iğnenin etkisi 12 ila 14 gün arasında geçiyormus o zaman ancak net sonuç verir
Snglseyma ada58 çatlama olmadan adet olma ihtimali var mı bu iğne kessn çatlatr mı bende ilk defa vurdum yumurtlama zamanında vurdum polisktlk over sendrmusun ddi doktor bi yumurtan iyi ddi dğrlri kist tembeleşmede var ddi
ada58 Snglseyma kesin tutacak diye bişey yok tabiki eğer yumurtanız güzelse sperm sağlıklıysa inşallah sağlıklı bi şekilde tutar, zaten bunlar olmazsa regl oluyorsunuz, ben ilk defa iğne vurundum ilkinde tuttu.
ada58 Snglseyma ben de herhangi bir sorun yoktu çok nadir adet düzensizliği yaşardım sağ yumurtalığım sola göre daha az çalışıyordu sadece