Tomvejerry muges44 doktor tavsiyesi ile mi aldınız. Ben suan mama kullanıyorum bebeğim çok az emiyor. Sütüm de az siz nasıl devam ettiniz. Mamayı bıraktım yazmış da çoğu kullanıcı.
Deniz1121 Tomvejerry benim bebeğim 42 günlük sütü az emiyor doymuyor illa süt emdikten sonra mama veriyorum yine günde 6-7 öğün vermiş oluyorum bu durumdan memnun değilim , bende bakayım neymiş bu
muges44 Çocuk doktorumuz önerdi. Ben 1aydan beri kullanıyorum nerdeyse evet artırdı ama bizim sorunumuz meme reddiyle, bende mama destekli gidiyorum. Mama bıraktıracak kadar yok maalesef bende
Tomvejerry Deniz1121 bende mama veriyorum işte yorumları okudum çok güzel dönüşler vardı Trendyol ve hepsiburada da
Deniz1121 Tomvejerry yine yemek yemek ve su içmek lazımmış kilo aldırıyormuş yani çok bi faydalı yorumlar okumadım bestlak damlada artırıyor mesela ben ondan memnunum
Tomvejerry gulumse0611 valla artırdımı bilmiyorum çünkü bebeğim emmeyi şiddetle reddettiği için hiç anlayamadım mama ile devam ediyor uz
gulumse0611 Tomvejerry bnmde ikizlerim var biri hiç emmedi naptıysam sağdım verdim ama o da yorgnluk uykszlukbeslenememekten gitti
Tomvejerry gulumse0611 ya evde birde 4 yaşında oğlum var eşim de mecbur 1 aylığına iş seyahatine gitti sezeryan doğum doğum sonrası yaşadığım ciddi komplikasyonlar yanımda kimsenin olmaması tek kalmam falan yaşadığım stresten de kesildi 20 gün sınra sütüm normalde hastanede sağlığımda 30 cc süt çıkıyordu yAni yok değildi şükür hastanede falan sağdım ama eve gelince olmadı çok fazla çünkü bebeği emzirmekle uğraş sonra sapmakta uğraş sonra tekrar emzirmek falan derken diğer çocuğum çok içerledi ona bakamadım sapmayı bıraktım zaten sapmayla da sütüm çok gelmiyordu bebek emmediği için uyarılmadı göğsüm. Hapla bestlakla falan arttırmaya çalıştım ama yaşadığım stresler falan olmadı. Kızım da memeye ne zaman koysam kendini parçaladı emmek için. Suan 2 aylık mama ile devam ediyoruz. Napalım Allah can sağlığı versin diyorum. Oğlum 10 gün küvözde yattı beni hiç görmedi bile çıkarken direk emzirdim hemen emdi ama kızım ilk saniyeden beri yanımdaydı hiç emmedi.
Tomvejerry gulumse0611 göğsümüzü verdiğinizde napıyordu. Benim ki kafasını geriye atıp var gücü ile ağlıyordu.
gulumse0611 Tomvejerry anlıyorum çok iyi bnde hem emzirip hem sağıp ikizletime baktm gecemm gündüzüm yoktu emmeyince daha zordu sağmaltanda bıkıyo insan ama mecbur şimdi yine hamileyim solgar momstok hep aldm bestlak da alıcam sütüm gelsin diye sağıp inşallah gelirse ijizlerime de vericem bağışıklıkları çok düşük hemen hastaoluyplae 15 aylıklar
gulumse0611 Tomvejerry başta almaya başılıyo beceremedi sonra bnmkide öyle yaptı iki kere çekip bıraktı zor geldi biberonla kolaya alıştı bnde sağdm verdm biraz