KkkkBbbb Selam arkadaşlar aranızda veya etrafınız da ülseratif kolit (kalın bağırsak iltihabı) rahatsızlığı olupta gebe kalan var mı yada gebelik geçiren var mı,? Süreç nasıl geçiyor yardımcı olursanız sevinirim ☺️
Hunilininbirii Canım ben ülseratif kolit değil ama crohn hastasıyım ikisi birbirine çok benzer hastalıklar. Şuan 9 haftalığım herhangi bi ağrım sızım veya bi şikayetim yok aksine karın ağrım bitti tuvalete çıkma sıklığım çook düştü
KkkkBbbb Hunilininbirii cevabını şimdi gördüm 😬 öncelikle geçmiş olsun evet benzer hastalıklar benimki de kolit şu an 3. Ayım dolucak hastalık aktif değildi kasım sonundan beri gebelikten dolayı aktifleşti beni çok yoruyor hastalık gebelik değilde hastalık yordu diyebilirim. Prednol diye bi ilaca başladık 1 haftadır şikayetlerim yok diyecek kadar azaldı İnşaAllah bidaha tekrarlamaz gebelik boyunca
Mucizebekliyorum2 KkkkBbbb benim eşim maalesef çok illet bir hastalık ya adam biraz toparlıyo kendine geliyo sonra yine aktif hale geliyo allah yardımcın olsun birde gebelikte çok zordur gerçekten yakından bilen biriyim😒
KkkkBbbb Mucizebekliyorum2 evet kesinlikle çok illlet bşy bi ara iyi oldum toparlanıp kilo almaya başladım gebelik için izin beklerken gebe olduğumu öğrendim aynı anda hastalık aktifleşti gebelikten çok illet hastalık beni yoruyor maalesef
Mucizebekliyorum2 KkkkBbbb çok zordur senin için gerçekten allah yardımcın olsun aynı sorun bizdede olduğundan biliyorum teşhis konulmadan önce 100 kilodan 63 e kadar düşmüştü eşim sonra çok şükür 73 kiloya çıkabildi iki senede zorda olsa