BBusraa Linasmommy çoğu arkadaş gibi sizin de kız😍 Rabbim kucagınıza da almayı nasip etsin insallah🙏☺️
Azrazerin Bak canım ben vejeteryan ım🤣ama canım et istiyordu başka yerdede yazdım galiba sırf bebeğim için 1 kuşbaşı nı sadece pilavın içinde yok edip çipnemeden yuttum🤣 kızım oldu👌🏻💖
ikarus Ben ne kokusunu ne de tadını hamilelikte sevemedim. Köfteden bahsederken bile midem bir değişik oluyor 😊 erkek bebek bekliyoruz
merwerkan1903 BBusraa 8.haftamdan beri et görmekten de kokusundan da cok tiksindim aklımdan gecince bile istifra ediyordum o derece yani.1hafta oldu 2 kere yiyebildim yawas yawas düzeliyor. 21 haftalık gebeyim kızım olacak canım😊
zehracinar BBusraa Hayatım boyunca etten tiksinirdim ama hamileliğimde et yemeye başladım ve tavuktan tiksindim 38 haftalığım hala tavuk görsem midem bulanıyor,Bu arada oğlum olucak 🤗💙
89287672541 BBusraa ben ilk aylarda yedim aşiri et sonra oyle bir iyrendimki şuan 3 aylik oldu hala et yemiyorum o kdr tiksiniyorum etten. Ama cinsiyette daha belli deyil
KezibanUan BBusraa canım ben et aşığıydım öyle böyle değil şimdi köfteden nefret ediyorum kokusu bile mahvediyo beni haşlama etten nefret ettim aşıtı severdim oysaki 9. Ayıma girdim ağzıma süremiyorum hala kızım olcak Allahın izniyle 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻