HilLllyyy Dr34 te gel dedi ama uzun gibi geldi devlet hastanesi o yüzden mi siz ne sıklıkla gittiniz 30sonrasi
dilek6 HilLllyyy ya bende Pazartesi gidicem 4 hafta çok uzunmuş burda nasıl bilmiyorum ama 38 haftada sezeryan olucam bu kadar uzun olması çok anormal geldi
Leylayz HilLllyyy canım bende 31 de gittim doktor bir ay sonra gel dedi yani 35. Haftada gidecem nasip olursa
Gkces09 HilLllyyy devlet hastanesine gidiyorum 30′dan sonra 2 haftada bir 36′dan sonra haftada bir gel dedi
Semakllgl5 2 hafta bir gittim 32 - 34 - 36 sonra 1 hafta sonra gel dedi Şuan 36+4üz pazartesi inşaallah doğum günü alıcaz😊🥰
Aslylmz Durumuna görede değişiyor canım galiba ben özeldeyim 30 da gittim 33 te cagırdı 3 hafta sonra yani
kartanesi02 HilLllyyy benim kontrolüm 32. Haftaya gelmişti 2 haftaya düşürdü 34-36 da gitmiştim 36 da son kontroller yapılıp sezeryan günü almıştık 38+5 için ama 37 de sezeryan oldum ama bence sıkıntı olmaz 34 den sonrası önemli zaten
sehrengiz_8 HilLllyyy ben de 33+0 da gittim en son her hafta nst var ancak doktorum zorunlu sezaryen olacağı için doğumdan 4-5 gün önce gel dedi 38+2de de doğumum var